Rio Uredaj za lifitng lica 60 Seconds Face Lift
Rio Uredaj za lifitng lica 60 Seconds Face Lift
Rio Uredaj za lifitng lica 60 Seconds Face Lift
Rio Uredaj za lifitng lica 60 Seconds Face Lift
Rio Uredaj za lifitng lica 60 Seconds Face Lift
Rio Uredaj za lifitng lica 60 Seconds Face Lift

Rio Uređaj za lifitng lica 60 Seconds Face Lift

Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice. Koristeći faradizaciju i iontoforezu, ovaj uređaj omogućuje da osjećate učinke nakon samo jedne uporabe i vidite rezultate u samo nekoliko dana. ježno podizanje tonusa lica i stimulacija učvršćuje dijelove lica koji vise i pomlađuje kožu. 
C035000
115,34 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 11 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 11 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 2,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice već u prvoj primjeni. Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorbcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora . Nakon uporabe ovog uređaja osjećati ćete se i izgledati mlađe i ljepše. Elektrostimulator mišića lica Rio uređaj za lifting lica  odlikuju 2 vrste tretmana za podizanje tonusa mišića, pomlađivanje lica i podizanje kože lica:

1) FARADIZACIJA

Oblik elektroterapije u kojoj se koristi metoda elektrostimulacije mišića (EMS). Električni impulsi odrađuju sav naporni rad umjesto Vas dok nježno podižu tonus mišića, učvršćuju opuštene crte lice, te pomlađuju kožu.

Faradizacija je oblik elektroterapije koja se u kozmetičkim salonima primjenjuje preko 40 godina, pri čemu se elektrostimulacijom mišića (EMS) postiže blaga kontrakcija i opuštanje mišića lica te njihovo podizanje, učvršćivanje i podizanje tonusa. Ovaj način elektrostimulacije među ostalim pojačava lokalnu cirkulaciju, opskrbljujući kožne stanice s više kisika, te brže uklanja toksine, nakon čega koža ostaje osvježena i pomlađena. Važno: Tijekom tretmana koristite zrcalo radi lakšeg određivanja položaja uređaja.

Područja za tretman faradizacijom: čelo i obrve, područje ispod očiju, obrazi, područje nosa i usana, donja i gornja usna, brada, vrat te područje iza uha.

2) IONTOFOREZA

Oblik elektroterapije u kojoj se koriste transdermalni flasteri s kolagenom i retinolom. Flaster sadrži djelatne tvari koje se oslobađaju i apsorbiraju duboko u kožu radi smanjivanja pojave sitnih linija i bora, te povećanja elastičnosti kože.

Iontoforeza je elektroterapijski postupak kojim se uz pomoć struje male jakosti duboko u kožu unose djelatne tvari pripravka, te se na taj način koža oporavlja i pomlađuje. Ovakav transdermalni način oslobađanja i apsorpcije djelatnih tvari povećava učinkovitost tretmana fokusiranih na određeno područje lica koje bi inače teško prodrijele u kožu.

LIFT transdermalni flasteri sadrže kolagen i retinol pozitivnog naboja koji djeluju protiv bora i protiv starenja. Kada stavite pozitivnu elektrodu na flaster, a negativnu na kožu, tada će se ove djelatne tvari izravno upiti u kožu. Kratkotrajni vidljivi rezultati očiti su skoro odmah. Dugoročni učinak postići ćete redovitim tretmanima. Preporučujemo tretman transdermalnim flasterima s kolagenom i retinolom samo jedanput u 24 sata. Ako imate osjetljivu kožu, preporučujemo razmak od 48 sati između tretmana.

Transdermalni flasteri oblikovani su tako da pristaju na područje ispod oka, preko čela, oko usta i preko brade.

Područja za tretman iontoforezom: područje između nosa i usta, brada, gornja usna, čelo, bore „smijalice“, ispod očiju

SADRŽAJ PAKIRANJA: 

1  uređaj za lifting lica

2 Stalak za uređaj

3 Baterija (PP3)

4 Provodljivi gel

5 Torbica za pohranu

6 DVD s uputama za korisnika

7 Detaljne upute za uporabu

8 Flasteri s kolagenom i retinolom (5 kom.)

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Lice
Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo
Problemi kože
Starenje kože - anti-age

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu