• %
Femmenessence Maca Harmony kapsule

Femmenessence Maca Harmony kapsule

Dodatak prehrani na bazi praha korijena biljke maca. Maca doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa. Za žene reproduktivne dobi.
C032353
42,09 €

Popust od 20.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 04/03 do 31/03. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda od Femmenessence. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Femmenessence MacaHarmony kapsule su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt biljke Maca (Lepidium meyenii) koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Namijenjene su ženama u reproduktivnoj dobi. Pakiranje je dostatno za 2 mjeseca.

Maca je nutritivno vrlo bogata biljka i svrstava se među najzdravije namirnice. Korijen make sadrži bjelančevine, masne kiseline, fruktozu, vlakna, škrob, tanin, vitamine (B1, B2, B12 i C) i minerale (natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij). Maka sadrži i četiri jedinstvena alkaloida (macain 1, 2, 3 i 4) koji nisu pronađeni niti u jednoj drugoj biljci, a pomažu u iskorištavanju svih nutrijenata iz make. Maca se redovito koristi u tradicionalnoj medicini. Uzgaja se isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od preko 3000 metara u vrlo oštrim klimatskim uvjetima. Maca postaje sve popularnija zbog svog doprinosa regulaciji hormonske aktivnosti, tako da se zbog povećane potražnje, u Peruu svake godine nalazi sve više površina pod ovom biljkom. Njezina sposobnost prepoznavanja potreba svakog pojedinog organizma priskrbila joj je nadimak pametna biljka.  

Sastav: Ekstrakt korijena make (Lepidium peruvianum), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule, ekstrakt korijena make 1000 mg.

Uporaba: Uzeti 1 kapsulu dva puta dnevno (prije doručka i rano poslijepodne) s čašom vode, ne uz obrok. Koristiti po potrebi. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života."

Napomena: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Proizvođač: Symphony Natural Health, SAD

Veličina: 120 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
120
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Zemlja porijekla
Sjedinjene Američke države

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu