Perspi Guard antiperspiracijski tretman

Perspi Guard antiperspiracijski tretman

Antiperspiracijski tretman za uklanjanje prekomjernog znojenja. Perspi –Guard® sprej protiv znojenja je klinički dokazano sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neugodnog mirisa.
C029498
30,07 €
(601.4€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Antiperspiracijski tretman za uklanjanje prekomjernog znojenja. Perspi –Guard® sprej protiv znojenja je klinički dokazano sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neugodnog mirisa. Perspi-Guard sprej dozvoljava potpunu zaštitu, stvarnu ugodu a time i samopouzdanje. Može se sigurno primijeniti na svim vrstama zdrave kože i to na više mjesta na tijelu, kao što su pazuh, stopala, dlanovi i prsa/leđa.

Perspi-Guard® sprej je snažno i djelotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od vrlo teških oblika hiperhidroze (prekomjernog znojenja) a istovremeno, dovljno je blag za normalnu uporabu i kod ostale populacije. Idealan je za primjenu kod velikih događanja poput: vjenčanja, zabave, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija. Perspi-Guard® namjenjen je ženama i muškarcima, nema mirisa pa se nakon njegove primjene može upotrijebit i mirisni dezodorans.

Uporaba:
Protresite i nanesite Perspi-Guard® na čistu i suhu kožu na večer prije spavanja. Zatim ga umasirajte u kožu. Sljedeće jutro izvršite vašu uobičajenu higijenu a za još veću ugodu možete upotrijebiti mirisni sprej ili klasični dezodorans.
Preporuka: u početku primjene nanositi pet večeri za redom, zatim postupno smanjivati na svaku drugu, treću, četvrtu i petu večer. Dalje nanosti 1 do 2 puta tjedno, odnosno po potrebi.

Veličina: 50 ml

Proizvođač: Buyinconfidence LTD, Velika Britanija

Registracija
Kozmetika
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Pazuh

Ostali proizvodaci

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu