Lansinoh Therapearl 3 u 1 za toplu ili hladnu terapiju prsa

Lansinoh Therapearl 3 u 1 za toplu ili hladnu terapiju prsa

Lansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti topao ili hladan, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka.

C035758 x
18,14 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti topao ili hladan, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka. Koristi se višekratno, nije toksičan. Dizajnirao ga je liječnik, a odobrili su ga stručnjaci za dojenje. 
Topla Therapearl 3u1 terapija za prsa primjenjuje se kod začepljenih vodova i mastitisa. Može se također koristiti neposredno prije dojenja kad su grudi nabrekle, jednako kao i prije ili tijekom izdajanja pumpom jer toplina potiče otpuštanje mlijeka i njegov dotok. Hladan Therapearl donosi olakšanje kod bolova od nabreklih grudi i začepljenja.

Za terapiju toplinom: staviti jastučiće u navlaku i potom u mikrovalnu pećnicu na maksimalno 15 sekundi. Po potrebi, produljiti vrijeme u koracima po 5 sekundi.

Za hladnu terapiju: zamrznuti najmanje dva sata, a prije uporabe staviti u navlaku. Također, može se hladiti u hladnjaku.

Za korištenje s pumpom za izdajanje: zagrijati jastučiće prema uputama i postaviti izvana oko lijevka pumpe i osigurati zatvaračem.

  • Jedinstven dizajn: Therapearl ostaje savitljiv, čak i kad je zamrznut.
  • Za višekratnu uporabu - dolazi sa mekim perivim navlakama.
  • Jedini proizvod s 3 funkcije u 1.
  • Bez lateksa i bisfenola A.
Mjesto primjene
Grudi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu