• %
  • %
Avene Couvrance Visokopodnošljiva...
40

Preporučuju dermatolozi

Avene Couvrance Visokopodnošljiva maskara

3 U 1: Pojačava volumen, razdvaja i uvija trepavice. Bez parfema. Bez parabena.

C039110
18,84 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 26,91 € -30%

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Ducray sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Couvrance visokopodnošljiva maskara namijenjena je osobama s osjetljivom kožom i očima, osobama koje nose kontaktne leće. Također, pokriva i medicinske indikacije kao što su visoka kožna netolerancija, visoka očna netolerancija, poremećaj rasta trepavica ili nakon kirurških zahvata.

3 u 1: Pojačava volumen, razdvaja i uvija trepavice

Inovativna četkica

Visokopodnošljiva formula za osjetljivu kožu i oči
Ne razmazuje se
Lagano se otklanja

Boja: crna

Uporaba:
Maskara sadrži inovativnu zakrivljenu četkicu koja omogućuje lakše nanošenje, udubljenim dijelom, nakon čega je moguće jednostavnije razdvajanje trepavica izbočenim dijelom.
Za optimalan rezultat, nakon drugog oka, vratite se na prvo oko i ponovite nekoliko slojeva do željenog učinka. Isto vrijedi i za drugo oko.

Veličina: 7 ml

 

Registracija
Kozmetika
Oblik
Maskara
Mjesto primjene
Oči
Tip kože
Normalna
Osjetljiva

Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu