Anaftin Oralni sprej za afte 1,5%

Anaftin Oralni sprej za afte 1,5%

Anaftin

Anaftin oralni sprej sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitini sloj koji prianja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima.

C040180
13,91 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Anaftin oralni sprej sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitini sloj koji prianja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima. Anaftin oralni sprej na taj način ublažava bol koja nastaje zbog izloženosti živčanih završetaka. Anaftin oralni sprej pomaže kontrolirati bol koju uzrokuju manje lezije u ustima poput onih uslijed aftoznog stomatitisa, aftoznih ulkusa (čireva), kao i manje lezije nastale uporabom zubnih aparatića ili neprikladnih umjetnih zubala. Anaftin oralni sprej indiciran je i za difuzne aftozne ulkuse (čireve). Hijaluronska kiselina i Aloe vera u njegovu sastavu pomažu prirodnom zacjeljivanju oštećenog tkiva.

Upotreba: Anaftin oralni sprej koristi se tako da se nastavak za raspršivanje usmjeri prema leziji u ustima i poprska 3 puta ili koliko je potrebno da zahvaćeno područje bude prekriveno. Nastavak za raspršivanje na Anaftin oralnom spreju pomaže da sredstvo maksimalno učinkovito prekrije lezije u ustima. Koristiti 3-4 puta na dan, a prema potrebi i češće.

Anaftin oralni sprej sadrži 15ml otopine, čuva se sobnoj temperaturi do 25 °C, izvan pogleda i dohvata djece.

Veličina: 15ml

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Usta

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu