Oraflogo Junior Gel

Oraflogo Junior Gel

ORAFLOGO® JUIOR gel je umirujući i zaštitni gel s prirodnim sastojcima, posebno razvijen za djecu i mlade oboljele od slijedećih vrsta iritacija sluznice usta: bolne, oštećene ili krvareće desni, čirevi u ustima, oralni čirevi, gingivitis, ugrizeni obrazi i ogrebotine od ortodontskih aparatića i ostalih stomatoloških aparata.
C042684 x
14,08 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

ORAFLOGO® JUNIOR gel preporučamo odraslim osobama i djeci starijoj od 2 godine.

Gel ima ugodan okus anisa i formulaciju bez alkohola tako da ne izaziva pečenje kod primjene. Osim toga, ne sadrži boje, koje bi mogle pogoršati osjetljivu sluznicu.

Sastav: Aqua, Macadamia ternifolia seed oil, Aesculus hippocastanum extract, Tocopheryl acetate, Centella asiatica extract, Triethanolamine, Carbomer, Trigonella foenumgraecum seed extract, Aloe barbadensis extract, Illicium verum fruit oil, Imidazolidinyl urea, Hyaluronic acid, Phenoxyethanol, Sodium dehydroacetate, Allantoin, Cupressus sempervirens oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Thymus vulgaris oil, Ubiquinone, Propylene glycol, Ascorbic acid, Panthenol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben

Uporaba: 

ORAFLOGO® JUNIOR gel koristite 3 puta dnevno nakon završene oralne higijene

(npr.pranja zubiju), osim ako nije drugačije propisano. Prije upotrebe temeljito operite ruke. Istisnite malu količinu gela (dovoljno da prekrijete oštećeno mjesto) na čisti vrh prsta ili na vatirani štapić i nježno nanesite direktno na oštećeno mjesto.

Potaknite dijete da ne dodirne ranu sa svojim jezikom na nekoliko minuta, kako bi se omogućilo vrijeme da gel stvori zaštitni film.

Gel koristite sve dok ne dođe do poboljšanja. ORAFLOGO® JUNIOR gel je higroskopan-na sebe veže vodu i zato preporučujemo da se prije nanošenja gela zahvaćeno područje osuši pamučnom krpicom i time omogući brže djelovanje gela. U slučaju konzumacije jela i/ili pića preporučamo ponovno nanošenje gela.

Budite oprezni sa čepom da ne dođe u dohvat djeteta. Čep se skida prije svake upotrebe i vraća nakon završene upotrebe kako bi se sačuvala čistoća.

Upozorenje: 

ORAFLOGO® JUNIOR gel je namijenjen za lokalnu upotrebu u usnoj šupljini. Ne gutajte proizvod.

Preporuča se da djeca do 12 godina koriste proizvod pod nadzorom odrasle osobe. Ne primjenjivati velike količine gela.

Ako upotrebljavate ORAFLOGO® JUNIOR gel kod djece, ne nanosite ga na stražnji dio jezika ili na područje grla.

Za ORAFLOGO® JUNIOR gel nisu poznate interakcije s drugim lijekovima.

Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite oči s velikom količinom vode. Ako se simptomi ne ublaže ili ne povuku kontaktirajte liječnika, stomatologa ili ljekarnika.

U slučaju trudnoće i dojenja, prije upotrebe ORAFLOGO ® JUNIOR gela, posavjetujte se sa svojim liječnikom, stomatologom ili ljekarnikom.

Ne upotrebljavajte ORAFLOGO® JUNIOR gel u slučaju alergije ili preosjetljivosti na bilo koji od navedenih sastojaka.

Ako primjetite druge simptome kao što su povišena temperatura, mučnina, želučane smetnje ili osip na drugim mjestima na tijelu, odmah se obratite liječniku

Čuvanje: 

Čuvajte na sobnoj temperaturi do 25°C, na suhom mjestu. Ne čuvajte u hladnjaku. Ne upotrebljavajte proizvod nakon isteka roka označen na ambalaži.

Čuvajte izvan dosega i pogleda djece.

Veličina: 10 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
10
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Usta
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Aloje vera (Aloe barbadensis)
Gotu kola - Centela (Centella asiatica)
Kesten (Aesculus hippocastanum)
Makadamija (Macadamia)
Piskavica (Trigonella foenum-graecum)
Timijan (Thymus vulgaris)
Zvjezdasti anis (Illicum verum)
Čajevac (Melaleuca alternifolia)
Čempres (Cupressus sempervirens)
Sadrži vitamine
Vitamin C
Vitamin E
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Koenzim Q10
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu