Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

143,75 kn 
Eucerin

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože

Količina ml
Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster https://www.mojaljekarna.hr/17900-large/eucerin-hyaluron-filler-vitamin-c-booster.jpg <p>Brzo upijajući booster koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Koža izgleda svježije i sjajnije u samo sedam dana.</p> <p></p> <p>• Anti-age serum<br />• S 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C<br />• Jača kožu i ispunjava bore<br />• Zaglađena, svježa i blistava koža u 7 dana<br />• Formula je najučinkovitija 21 dan<br />• Nekomedogena formula<br />• Pogodna baza za makeup<br />• Nježan i ugodan miris<br />• Za sve tipove kože</p> <p></p> <p>Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i čine kožu sivom i umornom. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja: ispunjava bore i pruža koži zaglađenijim svježiji i blistaviji izgled. <br /><br />Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.<br /><br />Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.<br /><br />Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja ali ostavite poklopac zatvoren<br />Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju<br />Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C<br />Uklonite poklopac vitamina C<br />Okrenite ambalažu prema dole i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice<br /><br /><br /><strong>Veličina:</strong> 8 ml ili 3x8 ml</p> anti-age-njega-lica-protiv-bora 294.65 HRK in_stock

Brzo upijajući booster koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Koža izgleda svježije i sjajnije u samo sedam dana.

• Anti-age serum
• S 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C
• Jača kožu i ispunjava bore
• Zaglađena, svježa i blistava koža u 7 dana
• Formula je najučinkovitija 21 dan
• Nekomedogena formula
• Pogodna baza za makeup
• Nježan i ugodan miris
• Za sve tipove kože

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i čine kožu sivom i umornom. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja: ispunjava bore i pruža koži zaglađenijim svježiji i blistaviji izgled.

Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).

Uporaba:
Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja ali ostavite poklopac zatvoren
Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju
Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C
Uklonite poklopac vitamina C
Okrenite ambalažu prema dole i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice


Veličina: 8 ml ili 3x8 ml

Eucerin
C047621

Podaci

Oblik
Serum
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha