• Novo
Eucerin Hyaluron-Filler hIDRATANTNI Booster 83524

Eucerin Hyaluron-Filler Hidratantni Booster 83524

157,50 kn 
Eucerin

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Iznimno lagani i osvježavajući hidratatantni booster za sve tipove kože.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Eucerin Hyaluron-Filler Hidratantni Booster 83524 https://www.mojaljekarna.hr/19358-large/eucerin-hyaluron-filler-hidratantni-booster-83524.jpg <p>Hidratantni i osvježavajući gel koji koži trenutno pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda.</p> <p>Podarite svojoj koži dodatnu hidrataciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom. </p> <p>Iznimno lagani i osvježavajući gel pruža trenutnu hidrataciju i povećava  razinu vlage u koži do 24 sata. Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.</p> <p></p> <p>Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika složilo da "povećava razinu vlage", kožu "trenutno hidratizira" i čini je "vidljivo zategnutijom".1</p> <p></p> <p>Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.</p> <p><br /><strong>Veličina:</strong> 30 ml</p> anti-age-njega-lica-protiv-bora 157.5 HRK in_stock

Hidratantni i osvježavajući gel koji koži trenutno pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda.

Podarite svojoj koži dodatnu hidrataciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom. 

Iznimno lagani i osvježavajući gel pruža trenutnu hidrataciju i povećava  razinu vlage u koži do 24 sata. Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika složilo da "povećava razinu vlage", kožu "trenutno hidratizira" i čini je "vidljivo zategnutijom".1

Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.


Veličina: 30 ml

Eucerin
C048333

Podaci

Oblik
Serum
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Eucerin Hyaluron-Filler Hidratantni Booster 83524

Iznimno lagani i osvježavajući hidratatantni booster za sve tipove kože.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha