Filorha Hydra Filler krema

Filorga Hydra Filler krema

462,00 HRK 
Referenca: C035220
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora, kao i za redukciju dehidracijskih bora i sjajan ten. Krema s dvije vrste hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora. Lagane teksture gela, za mat izgled kože. Pogodna za sve tipove dehidrirane kože.

Podijeli
Postavi pitanje (0)
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Filorga Hydra Filler krema https://www.mojaljekarna.hr/14166-large/filorha-hydra-filler-krema.jpg <p>Za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora, kao i za redukciju dehidracijskih bora i sjajan ten. Krema s dvije vrste hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora.</p> <p> </p> <p><span>Dvije vrste hijaluronske kiseline djeluju sinergijski i intenzivno hidratiziraju i popunjavaju kožu:hijaluronska kiselina velike molekularne mase intenzivno hidratizira i djeluje poput mikro-filera na dehidracijske bore i borice,mikrofragmentirana hijaluronska kiselina u dubljim slojevima stimulira proizvodnju kolagena i na taj način popunjava kožu,kompleks obnove lipida potiče sintezu nehidroksiliranih ceramida (+ 256 %) i reprogramira proces prirodne hidratacije kože.</span></p> <p></p> <p><span><strong>Uporaba:</strong> <span>Nanijeti ujutro i/ili navečer na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Jagodicama prstiju lagano umasirati kako bi krema lakše penetrirala u kožu. Idealno kao podloga za šminku.</span></span></p> <p></p> <p><span><span><strong>Veličina:</strong> 50 ml</span></span></p> anti-age-njega-lica-protiv-bora 462 HRK in_stock

Za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora, kao i za redukciju dehidracijskih bora i sjajan ten. Krema s dvije vrste hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora.

 

Dvije vrste hijaluronske kiseline djeluju sinergijski i intenzivno hidratiziraju i popunjavaju kožu:hijaluronska kiselina velike molekularne mase intenzivno hidratizira i djeluje poput mikro-filera na dehidracijske bore i borice,mikrofragmentirana hijaluronska kiselina u dubljim slojevima stimulira proizvodnju kolagena i na taj način popunjava kožu,kompleks obnove lipida potiče sintezu nehidroksiliranih ceramida (+ 256 %) i reprogramira proces prirodne hidratacije kože.

Uporaba: Nanijeti ujutro i/ili navečer na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Jagodicama prstiju lagano umasirati kako bi krema lakše penetrirala u kožu. Idealno kao podloga za šminku.

Veličina: 50 ml

C035220

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Ocjena 

01.03.2015

Filorga

Sjajna krema, na ocigled bolja koza

Napišite Vaš osvrt?

Filorga Hydra Filler krema

Za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora, kao i za redukciju dehidracijskih bora i sjajan ten. Krema s dvije vrste hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora. Lagane teksture gela, za mat izgled kože. Pogodna za sve tipove dehidrirane kože.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha