Novexpert Anti-Age Krema s karamelom

Novexpert Anti-Age Krema s karamelom

203,91 kn 
Novexpert

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Anti-agre tonirana krema 2 u 1, krema koja zamjenjuje puder  i kremu, te pruža cjelokupnu anti-aging njegu + prirodan preplanuli ten tijekom cijele godine.

Nijansa

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Novexpert Anti-Age Krema s karamelom https://www.mojaljekarna.hr/3180-large/novexpert-anti-age-krema-s-karamelom.jpg <p>Ova krema osim što prevenira i briše znakove starenja zahvaljujući inovativnim djelatnim tvarima poput Novaxyline-a, fragmentirane hijaluronske kiseline dobivene na prirodan način, potiče i samotamnjenje na potpuno prirodan način a ne sadrži DHA.</p> <p> </p> <p>Karamel krema je obogaćena prirodnim tvarima poput nježnih reflektora svjetla, fitokromičnih pigmenata koji potiču stvaranje prirodnog melanina za blistav i zdrav ten. Zahvaljujući kokos maslacu, kompleksu polisaharida, ulju noćurka, biljnom glicerinu i gelu aloje Vaša koža će dobiti potrebnu količinu hrane i vlage .</p> <p>Preporuča se svima a posebno osobama s tankom i prozirnom kožom, koži zahvaćenom rosaceom (kamuflaža), koži s nepravilnostima i koži sklonoj alergijskim reakcijama posebno na proizvode za samotamnjenje. Karamel kremu preporučamo koristiti tijekom cijele godine, a posebno ljeti kao proizvod koji će potaknuti Vaš prirodni pigment i ubrzati tamnjenje na posve prirodan način zahvaljujući ekstraktu sjemena rogača.</p> <p>Tekstura je vrlo lagana I podatna, brzo se upija i ne ostavlja trag na odjeći te ima miris karamela, ima prirodni zaštitni faktor SPF 5+.</p> <p><strong>Veličina:</strong> 30 ml</p> anti-age-njega-lica-protiv-bora 203.91 HRK in_stock

Ova krema osim što prevenira i briše znakove starenja zahvaljujući inovativnim djelatnim tvarima poput Novaxyline-a, fragmentirane hijaluronske kiseline dobivene na prirodan način, potiče i samotamnjenje na potpuno prirodan način a ne sadrži DHA.

 

Karamel krema je obogaćena prirodnim tvarima poput nježnih reflektora svjetla, fitokromičnih pigmenata koji potiču stvaranje prirodnog melanina za blistav i zdrav ten. Zahvaljujući kokos maslacu, kompleksu polisaharida, ulju noćurka, biljnom glicerinu i gelu aloje Vaša koža će dobiti potrebnu količinu hrane i vlage .

Preporuča se svima a posebno osobama s tankom i prozirnom kožom, koži zahvaćenom rosaceom (kamuflaža), koži s nepravilnostima i koži sklonoj alergijskim reakcijama posebno na proizvode za samotamnjenje. Karamel kremu preporučamo koristiti tijekom cijele godine, a posebno ljeti kao proizvod koji će potaknuti Vaš prirodni pigment i ubrzati tamnjenje na posve prirodan način zahvaljujući ekstraktu sjemena rogača.

Tekstura je vrlo lagana I podatna, brzo se upija i ne ostavlja trag na odjeći te ima miris karamela, ima prirodni zaštitni faktor SPF 5+.

Veličina: 30 ml

Novexpert
C035244

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Novexpert Anti-Age Krema s karamelom

Anti-agre tonirana krema 2 u 1, krema koja zamjenjuje puder  i kremu, te pruža cjelokupnu anti-aging njegu + prirodan preplanuli ten tijekom cijele godine.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha