Nuxe Merveillance Expert Jour

280,74 kn 
Nuxe

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Korektivna dnevna krema za vidljive bore. Zaglađuje bore i hidratizira kožu. Za normalnu kožu do mješovitu kožu.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Nuxe Merveillance Expert Jour https://www.mojaljekarna.hr/6355-large/nuxe-merveillance-expert-jour.jpg <p><span>Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji biljnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan i mimoza) te ulja lješnjaka, ova krema pruža dubinsko hidratantno djelovanje kako bi se poboljšala elastičnost te zagladila i zaštitila koža. </span></p> <p><span> </span></p> <p><span><span>Uz aktivne sastojke iz </span><strong>dnevnog ljiljana i mimoze</strong><span>, čije je djelovanje na sprečavanje procesa glikacije i poticanje deglikacije dermalnih proteina, otkriveno po prvi put u kozmetici, ova krema sadrži i </span><strong>ulje lješnjaka</strong><span>bogato nezasićenim masnim kiselinama, fosfolipidima i vitaminom E. Zbog svog jedinstvenog sastava, hidratizira i omekšava kožu, poboljšava njezinu elastičnost te je umiruje i štiti.</span></span></p> <p><span><span> </span></span></p> <p><span><span><span>Podatna i lagana tekstura ove kreme idealna je za normalnu do mješovitu kožu. Krema je namjenjena ženama od 40 godina dalje.</span></span></span></p> <p><em> </em></p> <p><strong>Uporaba:</strong> Za potpun tretman, najprije na cijelo lice i vrat nanesite lifting serum Merveillance<sup>®</sup> Expert, a nakon što se upije nanijeti i  Merveillance<sup>®</sup> Expert korektivnu kremu.</p> <p><strong>Veličina:</strong> 50 ml</p> anti-age-njega-lica-protiv-bora 280.74 HRK in_stock

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji biljnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan i mimoza) te ulja lješnjaka, ova krema pruža dubinsko hidratantno djelovanje kako bi se poboljšala elastičnost te zagladila i zaštitila koža. 

Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze, čije je djelovanje na sprečavanje procesa glikacije i poticanje deglikacije dermalnih proteina, otkriveno po prvi put u kozmetici, ova krema sadrži i ulje lješnjakabogato nezasićenim masnim kiselinama, fosfolipidima i vitaminom E. Zbog svog jedinstvenog sastava, hidratizira i omekšava kožu, poboljšava njezinu elastičnost te je umiruje i štiti.

Podatna i lagana tekstura ove kreme idealna je za normalnu do mješovitu kožu. Krema je namjenjena ženama od 40 godina dalje.

Uporaba: Za potpun tretman, najprije na cijelo lice i vrat nanesite lifting serum Merveillance® Expert, a nakon što se upije nanijeti i  Merveillance® Expert korektivnu kremu.

Veličina: 50 ml

Nuxe
C038619

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Nuxe Merveillance Expert Jour

Korektivna dnevna krema za vidljive bore. Zaglađuje bore i hidratizira kožu. Za normalnu kožu do mješovitu kožu.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha