Nuxe Merveillance Expert Nuit

280,74 kn 
Nuxe

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Regenerirajuća noćna krema za vidljive bore. Potiče obnavljajuće procese u koži noću. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Nuxe Merveillance Expert Nuit https://www.mojaljekarna.hr/6357-large/nuxe-merveillance-expert-nuit.jpg <p><span>Noć je idealno vrijeme za poticanje procesa obnove kože jer je tada metabolizam kože najintenzivniji. Lijepa i zaglađena koža na površini mora se početi obnavljati iznutra, a upravo te procese potiče ova noćna njega.</span></p> <p><span> </span></p> <p><span><span>Ova noćna krema uz aktivne sastojke iz</span><strong>dnevnog ljiljana i mimoze</strong><span> koji djeluju na sprečavanje procesa glikacije i poticanje reverzibilnog procesa – deglikacije; ova noćna krema sadrži i </span><strong>polisaharide smeđe alge</strong><span>, koji stimuliraju obnovu dermalnih proteina (kolagena, elastina i GAG-a) tokom noći.Ova vrsta alge porijeklom iz Azije posebno je otporna na vanjske čimbenike. Sadrži visoku koncentraciju kalcija i vakami estera koji reaktiviraju ekspresiju 14 gena odgovornih za elastičnost i čvrstoću kože.</span></span></p> <p><span><span> </span></span></p> <p><span><span><span>Krema je najmjenjena svim tipovima kože. Idealna je za žene od 40 godine dalje.</span></span></span></p> <p><strong> </strong></p> <p><span><span><span><strong>Uporaba:</strong> Navečer nanesite na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance<sup>®</sup>  Expert za dubinsko lifting djelovanje protiv bora, a nakon što se upije nanesite Merveillance<sup>®</sup> Expert Nuit kremu. Za još hranjiviju noćnu njegu, Merveillance<sup>®</sup> Expert Nuit, noćnu kremu među dlanovima nježno pomiješajte s nekoliko kapljica suhog ulja Huile Prodigieuse<sup>®</sup>.</span></span></span></p> <p>Obnavljajuću noćnu njegu povremeno možete koristiti i kao obnavljajuću i stimulirajuću masku. Nasesite je na cijelo lice te vrat i dekolte u obilnijem sloju i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Zatim višak uklonite blazinicom. Krema će intenzivnije potaknuti procese obnove kože.</p> <p><strong>Veličina:</strong> 50 ml</p> anti-age-njega-lica-protiv-bora 280.74 HRK in_stock

Noć je idealno vrijeme za poticanje procesa obnove kože jer je tada metabolizam kože najintenzivniji. Lijepa i zaglađena koža na površini mora se početi obnavljati iznutra, a upravo te procese potiče ova noćna njega.

Ova noćna krema uz aktivne sastojke izdnevnog ljiljana i mimoze koji djeluju na sprečavanje procesa glikacije i poticanje reverzibilnog procesa – deglikacije; ova noćna krema sadrži i polisaharide smeđe alge, koji stimuliraju obnovu dermalnih proteina (kolagena, elastina i GAG-a) tokom noći.Ova vrsta alge porijeklom iz Azije posebno je otporna na vanjske čimbenike. Sadrži visoku koncentraciju kalcija i vakami estera koji reaktiviraju ekspresiju 14 gena odgovornih za elastičnost i čvrstoću kože.

Krema je najmjenjena svim tipovima kože. Idealna je za žene od 40 godine dalje.

Uporaba: Navečer nanesite na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance®  Expert za dubinsko lifting djelovanje protiv bora, a nakon što se upije nanesite Merveillance® Expert Nuit kremu. Za još hranjiviju noćnu njegu, Merveillance® Expert Nuit, noćnu kremu među dlanovima nježno pomiješajte s nekoliko kapljica suhog ulja Huile Prodigieuse®.

Obnavljajuću noćnu njegu povremeno možete koristiti i kao obnavljajuću i stimulirajuću masku. Nasesite je na cijelo lice te vrat i dekolte u obilnijem sloju i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Zatim višak uklonite blazinicom. Krema će intenzivnije potaknuti procese obnove kože.

Veličina: 50 ml

Nuxe
C038620

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Nuxe Merveillance Expert Nuit

Regenerirajuća noćna krema za vidljive bore. Potiče obnavljajuće procese u koži noću. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha