Vichy Neovadiol Compensating Complex krema za suhu kožu

Vichy Neovadiol Compensating Complex krema za suhu kožu

259,84 kn 
Vichy

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Neovadiol nadomjesni kompleks. Za suhu kožu

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Vichy Neovadiol Compensating Complex krema za suhu kožu https://www.mojaljekarna.hr/18323-large/vichy-neovadiol-compensating-complex-krema-za-suhu-kozu.jpg <p>Gustoća i definirane konture lica. Ugoda. Svježina. blistavost.</p> <p>Bilo je potrebno 14 godina istraživanja i 13 patenata da Laboratoriji Vichy postignu konačnu formulu koja djeluje na znakove na koži u menopauzi. Nadahnuti povoljnim učinkom hormona na mladolikost kože odabrali su kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da djeluje na markere mladolikosti pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa u svakom pogledu. Zahvaljujući dosad neviđenom Nadomjesnom kompleksu* koži je vraćena gustoća, osjećaj ugode, svježina, ten je zdravijeg sjaja i ujednačenij, a konture lica preoblikovane.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             <br /><span><br />Kreator tkiva: Pro-Xylane</span><br />Doziranje ove patentirane biomimetičke molekule povećano je na 3% što je 10 puta više no u prethodnim formulama. Njena snaga? Djeluje na sva 3 parametra mladolikosti kože: kolagene I i III kao izvor čvrstoće i gustoće; sintezu glikozaminoglikana (GAG); smanjenje mrlja putem djelovanja na fibroblaste.  Koža je gušća na svim razinama, vraćaju joj se čvrstoća i punoća, bore su popunjene, a ten blistaviji i ujednačeniji.         <br /><br /><span>Sastojak koji preoblikuje površinu kože : Hepes</span><br />Poznat je zbog svojeg učinka pilinga i djeluje na proteaze, enzime aktivne u procesu prirodnog ljuštenja kože. <br />Normalizira eksfolijaciju i potiče staničnu obnovu  te  preoblikuje površinu kože (učinkovito se boreći protiv hrapavosti i naboranosti).<br /><br /><span>Sastojak za punoću kože: glicerin</span><br />Glicerin ima sposobnost zadržavanja vode u rožnatom sloju i tako jamči hidrataciju površinskih slojeva kože. * Nadomjesni kozmetički kompleks.</p> <p>Njena je hipoalergena formula ispitana pod dermatološkim nadzorom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu. Bez parabena.</p> <p><br /><br /><strong>Veličina:</strong> 50 ml</p> <p></p> <p><strong>Uporaba: </strong><span>Jednoliko nanijeti ujutro na čistu kožu cijelog lica. Po želji može se nanositi 2 puta dnevno, ujutro i navečer.</span></p> anti-age-njega-lica-protiv-bora 259.84 HRK in_stock

Gustoća i definirane konture lica. Ugoda. Svježina. blistavost.

Bilo je potrebno 14 godina istraživanja i 13 patenata da Laboratoriji Vichy postignu konačnu formulu koja djeluje na znakove na koži u menopauzi. Nadahnuti povoljnim učinkom hormona na mladolikost kože odabrali su kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da djeluje na markere mladolikosti pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa u svakom pogledu. Zahvaljujući dosad neviđenom Nadomjesnom kompleksu* koži je vraćena gustoća, osjećaj ugode, svježina, ten je zdravijeg sjaja i ujednačenij, a konture lica preoblikovane.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Kreator tkiva: Pro-Xylane

Doziranje ove patentirane biomimetičke molekule povećano je na 3% što je 10 puta više no u prethodnim formulama. Njena snaga? Djeluje na sva 3 parametra mladolikosti kože: kolagene I i III kao izvor čvrstoće i gustoće; sintezu glikozaminoglikana (GAG); smanjenje mrlja putem djelovanja na fibroblaste.  Koža je gušća na svim razinama, vraćaju joj se čvrstoća i punoća, bore su popunjene, a ten blistaviji i ujednačeniji.         

Sastojak koji preoblikuje površinu kože : Hepes
Poznat je zbog svojeg učinka pilinga i djeluje na proteaze, enzime aktivne u procesu prirodnog ljuštenja kože. 
Normalizira eksfolijaciju i potiče staničnu obnovu  te  preoblikuje površinu kože (učinkovito se boreći protiv hrapavosti i naboranosti).

Sastojak za punoću kože: glicerin
Glicerin ima sposobnost zadržavanja vode u rožnatom sloju i tako jamči hidrataciju površinskih slojeva kože. * Nadomjesni kozmetički kompleks.

Njena je hipoalergena formula ispitana pod dermatološkim nadzorom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu. Bez parabena.Veličina: 50 ml

Uporaba: Jednoliko nanijeti ujutro na čistu kožu cijelog lica. Po želji može se nanositi 2 puta dnevno, ujutro i navečer.

Vichy
C040416

Podaci

Količina
50
ml
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži ostalo
Glicerol
Termalna voda
Ne sadrži
Paraben
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Doziranje
2x

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Vichy Neovadiol Compensating Complex krema za suhu kožu

Neovadiol nadomjesni kompleks. Za suhu kožu

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha