Arianna Nosni aspirator uz pomoc usisavaca

Baby-Vac Nosni aspirator uz pomoć usisavača (Arianna)

150,00 HRK 
Referenca: C008987
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Aspirator za izvlačenje sekreta iz dječjeg nosa pomoću usisavača za prašinu. Medicinski proizvod.

Podijeli
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Baby-Vac Nosni aspirator uz pomoć usisavača (Arianna) https://www.mojaljekarna.hr/11901-large/baby-vac-nosni-aspirator-uz-pomoc-usisavaca-arianna.jpg <p><span>Začepljeni nos ometat će disanje, uzrokovati neugodu, a može dovesti i do ozbiljnijih zdravstvenih problema koji se odnose na uho, nos, grlo i donje dišne putove. Stoga je iznimno važno nosnu šupljinu održavati čistom. Arianna nosni aspirator (Nasal Vacuum) je odlično sredstvo za postizanje toga cilja. Naravno, ništa ne može zamijeniti liječnički pregled. Samo liječnik može dijagnosticirati uzrok nazalne sekrecije. Uklanjanje sekreta iz nosne šupljine ubrzat će oporavak u slučaju bolesti, poboljšat će disanje i općenito blagostanje te će pomoći u sprječavanju bolesti.</span></p> <p><span> </span></p> <p><span>Uporaba: <span>Postavite dijete ili dojenče u sjedeći/ uspravan položaj. Preporučujemo držati dijete u krilu dok se on/ona ne navikne na napravu.</span><br /><span>Postavite uklanjač (A) tako da u potpunosti zatvori jednu od nosnica i zadržite ga tako nekoliko sekundi promatrajući iscjedak koji se taloži u cilindrasti spremnik. (B)</span><br /><span>Možete nježno rotirati uklanjač kružnim pokretima.</span><br /><span>Ponavljajte ovaj postupak na istoj ili/i drugoj nosnici svakodnevno ili po potrebi.</span></span></p> <p><span><span> </span></span></p> <p><span><span><span>U kutiji možete pronaći dva uklanjača</span></span></span></p> <p> </p> aspiratori-za-nos 150 HRK in_stock

Začepljeni nos ometat će disanje, uzrokovati neugodu, a može dovesti i do ozbiljnijih zdravstvenih problema koji se odnose na uho, nos, grlo i donje dišne putove. Stoga je iznimno važno nosnu šupljinu održavati čistom. Arianna nosni aspirator (Nasal Vacuum) je odlično sredstvo za postizanje toga cilja. Naravno, ništa ne može zamijeniti liječnički pregled. Samo liječnik može dijagnosticirati uzrok nazalne sekrecije. Uklanjanje sekreta iz nosne šupljine ubrzat će oporavak u slučaju bolesti, poboljšat će disanje i općenito blagostanje te će pomoći u sprječavanju bolesti.

Uporaba: Postavite dijete ili dojenče u sjedeći/ uspravan položaj. Preporučujemo držati dijete u krilu dok se on/ona ne navikne na napravu.
Postavite uklanjač (A) tako da u potpunosti zatvori jednu od nosnica i zadržite ga tako nekoliko sekundi promatrajući iscjedak koji se taloži u cilindrasti spremnik. (B)
Možete nježno rotirati uklanjač kružnim pokretima.
Ponavljajte ovaj postupak na istoj ili/i drugoj nosnici svakodnevno ili po potrebi.

U kutiji možete pronaći dva uklanjača

 

C008987

Podaci

Mjesto primjene
Nos
Pomagala i aparati
Aspiratori
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !


Za koliko dana dodje taj aspirator
Poštovani, Jeli ovaj nosni aspirator Arianna Hrvatski proizvod? Lp