Nosi aspirator za nos

Nosi aspirator za nos

Nosi® set se temelji na najučinkovitijoj tehnologiji vakumskog čistača (usisavača). e sadrži BPA (bisfenol A). jegova struktura idealna je za dojenčad i malu djecu.  Brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosne šupljine.

C033299
21,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Nosi® set sadrži dva nastavka za čišćenje (za djecu od 0 do 6 mjeseci i djecu iznad 6 mjeseci starosti) te četkicu za čišćenje nastavka.

Uporaba: Spojite širi nastavak aspiratora na cijev vakumskog čistača (usisavača). Uključite vakumski čistač i namjestite jačinu usisavanja. Prislonite uži nastavak aspiratora uz nos djeteta. Zbog vakumskog učinka sekret će se spustiti u spremnik aspiratora. S prekidima postupak se može ponoviti nekoliko puta.

Nosi® set se može koristiti kod dojenčadi, male djece kao i u odrasllih.

Preporuča se tijekom usisavanja sekreta vršak aspiratora staviti sa strane nosne šupljine, položeno prema dolje jer se sekret zbog svoje težine sakuplja u dnu nosne šupljine. Korisnika ne treba ostaviti bez nadzora.

Nosi® set uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom od 0,2 bara neovisno o namještenoj jačini usisavanja na vakumskom čistaču. 

Plastični dijelovi i silikonska cjevčica aspiratora otporni su na toplinu. Prije i nakon svake uporabe isperite ga u vreloj vodi. Kod čišćenja rastavite uži nastavak od spremnika zbog boljeg učinka.

Nakon sušenja čuvajte ga sastavljenog na čistom i suhom mjestu.

Zabranjena je sterilizacija u mikrovalnoj pećnici!

Snaga usisavanja ne uzrokuje oštećenje nosne mukozne membrane. 

Dugogodišnje iskustvo dokazuje da dnevno korištenje nosnog vakumskog čistača pomaže odstranjivanju sekreta iz nosne šupljine, tako da se bebe i mala djeca mogu bez problema dojiti i hraniti te mirno spavati. 

Dodatni oprez pri korištenju ovog uređaja potreban je u slučaju postojanja ranica u nosu i također ako je dijete sklono čestim krvarenjima iz nosa ili ima kroničnu hemofiliju.  

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Nos
Pomagala i aparati
Aspiratori

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu