Avent Baby Monitor DECT SCD 711 ECO
besplatna

Avent Baby Monitor DECT SCD 711 ECO

937,50 kn 
Avent

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Uz senzor temperature, umirujuće noćno svjetlo i ugodne uspavanke možete kreirati okruženje u kojem ćete se Vi i Vaša beba odmarati.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avent Baby Monitor DECT SCD 711 ECO https://www.mojaljekarna.hr/14707-large/avent-baby-monitor-dect-scd-711-eco.jpg <p>Pouzdana veza i potpuna bezbrižnost:<br /><br /><br />• DECT tehnologija jamči 100 % privatnu vezu bez smetnji: DECT tehnologija pruža sigurnu i privatnu vezu, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Jamči vezu bez ikakvih smetnji od strane drugih uređaja koji odašilju signale, kao što su drugi monitori za bebe te bežični i mobilni telefoni.<br /><br />• Kristalno čist zvuk zahvaljujući DECT tehnologiji : DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk, tako da savršeno jasno možete čuti i najmanji hihot, gugutanje i štucanje.</p> <p></p> <p><br />Način rada Smart ECO koji štedi energiju za minimalni prijenos:</p> <p><br />Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje prijenos zvuka i produžuje trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.</p> <p></p> <p>• Uz LED obavijesti znati ćete kada je veza uspostavljena:<br /><br />3 indikatora razine zvuka naznačuje razinu zvuka u bebinoj sobi čak i ako je roditeljska jedinica stišana. Zahvaljujući indikatoru veze u svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.</p> <p>• Pratite temperaturu u bebinoj sobi i postavite upozorenja</p> <p></p> <p>Sloboda i fleksibilnost:<br />• Domet do 330 metara*:<br /><br />*Raspon u zatvorenom: do 50 m, na otvorenom: do 330 m.</p> <p></p> <p>• Izvrsno vrijeme rada za nadzor preko noći:<br /><br />Praktična punjiva roditeljska jedinica pruža vam slobodu bežične uporabe do 18 sati po punjenju.<br /><br /></p> <p>Umirivanje i spavanje:<br /><br />• Ugodno noćno svjetlo i uspavanke za umirivanje bebe: Ništa se ne može usporediti s nježnom uspavankom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla za umirivanje nemirne bebe. Iz bilo koje prostorije u kući reproducirajte jednu od 5 opuštajućih melodija i uključite noćno svjetlo. Pomozite Vašoj bebi da brzo i bez napora utone u san.</p> <p>• Govorite bebi daljinskim putem</p> baby-monitori 937.5 HRK in_stock
besplatna

Pouzdana veza i potpuna bezbrižnost:


• DECT tehnologija jamči 100 % privatnu vezu bez smetnji: DECT tehnologija pruža sigurnu i privatnu vezu, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Jamči vezu bez ikakvih smetnji od strane drugih uređaja koji odašilju signale, kao što su drugi monitori za bebe te bežični i mobilni telefoni.

• Kristalno čist zvuk zahvaljujući DECT tehnologiji : DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk, tako da savršeno jasno možete čuti i najmanji hihot, gugutanje i štucanje.


Način rada Smart ECO koji štedi energiju za minimalni prijenos:


Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje prijenos zvuka i produžuje trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

• Uz LED obavijesti znati ćete kada je veza uspostavljena:

3 indikatora razine zvuka naznačuje razinu zvuka u bebinoj sobi čak i ako je roditeljska jedinica stišana. Zahvaljujući indikatoru veze u svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

• Pratite temperaturu u bebinoj sobi i postavite upozorenja

Sloboda i fleksibilnost:
• Domet do 330 metara*:

*Raspon u zatvorenom: do 50 m, na otvorenom: do 330 m.

• Izvrsno vrijeme rada za nadzor preko noći:

Praktična punjiva roditeljska jedinica pruža vam slobodu bežične uporabe do 18 sati po punjenju.

Umirivanje i spavanje:

• Ugodno noćno svjetlo i uspavanke za umirivanje bebe: Ništa se ne može usporediti s nježnom uspavankom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla za umirivanje nemirne bebe. Iz bilo koje prostorije u kući reproducirajte jednu od 5 opuštajućih melodija i uključite noćno svjetlo. Pomozite Vašoj bebi da brzo i bez napora utone u san.

• Govorite bebi daljinskim putem

Avent
N

Podaci

Količina
1
Jedinica mjere
komad
Pomagala i aparati
Baby Monitori
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avent Baby Monitor DECT SCD 711 ECO

Uz senzor temperature, umirujuće noćno svjetlo i ugodne uspavanke možete kreirati okruženje u kojem ćete se Vi i Vaša beba odmarati.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha