Lierac Sunissime Tonirani fluid za lice SPF 30

Lierac Sunissime Tonirani fluid za lice SPF 30

279,00 kn 
Lierac

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Ovaj zaštitni BB fluid za lice pruža koži učinkovitu anti-age zaštitu protiv svih znakova fotostarenja: hiperpigmentacija, bora i gubitka čvrstoće i tonusa kože.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lierac Sunissime Tonirani fluid za lice SPF 30 https://www.mojaljekarna.hr/16489-large/lierac-sunissime-tonirani-fluid-za-lice-spf-30.jpg <p>Ovaj zaštitni BB fluid za lice pruža koži učinkovitu anti-age zaštitu protiv svih znakova fotostarenja: hiperpigmentacija, bora i gubitka čvrstoće i tonusa kože. Svakodnevnim korištenjem koži je trenutačno vraćen zdravi sjaj te je intenzivno hidratizirana. Tekstura laganog fluida sa nježnim mirisom bergamota, jasmina i kokosove vode topi se u dodiru s kožom i prekriva je prozračnim slojem zlaćanih pigmenata koji odgovaraju svim tonovima kože. Pomoću SPF30 i inovativne tehnologije Global Protect Energy fluid nudi ultra široku zaštitu od sunca (UVA, UVB, vidljive i infracrvene zrake). Sadrži i pro-taurin koji slobodne radikale pretvara u energiju te daje svježi izgled koži. Hijaluronska kiselina hidratizira i vraća volumen koži isušenoj na suncu, dok aktivacijski peptidi pridonose bržoj i ravnomjernoj preplanulosti tena. Smanjene su nesavršenosti, a koža je ujednačenog tena s prekrasnom satenskom strukturom i sjajem.</p> <p></p> <p>Može se koristiti za lice, vrat i dekolte. Samo za vanjsku uporabu.</p> <p></p> <p>Veličina: 40 ml</p> bb-i-cc-kreme-za-lice 279 HRK in_stock

Ovaj zaštitni BB fluid za lice pruža koži učinkovitu anti-age zaštitu protiv svih znakova fotostarenja: hiperpigmentacija, bora i gubitka čvrstoće i tonusa kože. Svakodnevnim korištenjem koži je trenutačno vraćen zdravi sjaj te je intenzivno hidratizirana. Tekstura laganog fluida sa nježnim mirisom bergamota, jasmina i kokosove vode topi se u dodiru s kožom i prekriva je prozračnim slojem zlaćanih pigmenata koji odgovaraju svim tonovima kože. Pomoću SPF30 i inovativne tehnologije Global Protect Energy fluid nudi ultra široku zaštitu od sunca (UVA, UVB, vidljive i infracrvene zrake). Sadrži i pro-taurin koji slobodne radikale pretvara u energiju te daje svježi izgled koži. Hijaluronska kiselina hidratizira i vraća volumen koži isušenoj na suncu, dok aktivacijski peptidi pridonose bržoj i ravnomjernoj preplanulosti tena. Smanjene su nesavršenosti, a koža je ujednačenog tena s prekrasnom satenskom strukturom i sjajem.

Može se koristiti za lice, vrat i dekolte. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina: 40 ml

Lierac
C046839

Podaci

Količina
40
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Fluid
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
SPF
30

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lierac Sunissime Tonirani fluid za lice SPF 30

Ovaj zaštitni BB fluid za lice pruža koži učinkovitu anti-age zaštitu protiv svih znakova fotostarenja: hiperpigmentacija, bora i gubitka čvrstoće i tonusa kože.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha