Lierac Perfect Skin Tekući puder SPF 20

Lierac Perfect Skin Tekući puder SPF 20

289,00 kn 
Lierac

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Tekući puder nove generacije s jedinstvenom teksturom na granici između pudera i tonirane kreme.

Nijansa

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lierac Perfect Skin Tekući puder SPF 20 https://www.mojaljekarna.hr/18545-large/lierac-perfect-skin-tekuci-puder-spf-20.jpg <p>Tekući puder nove generacije s jedinstvenom teksturom na granici između pudera i tonirane kreme.</p> <p>Neutralizira sve nedostatke tena dok istodobno zaglađuje i popunjava kožu dajući joj prirodan, blistav izgled. Klinički testirana, formula fluida se potpuno stapa i prilagođava svim tipovima kože a rezultat je savršeno ujednačen, prirodan i blistav ten s završnim mat učinkom profesionalnog pudera.</p> <p>Sadrži  inovativne aktivne sastojke: Pro-kristalin koji potiče sintezu α-kristalnog proteina zaslužnog za sprječavanje tamnjenja kože i korekciju boje tena te Hyalu-3 koncentrat, kompleks hijaluronskih kiselina koji djeluje na površini i u dubini kože intenzivno je hidrirajući, zaglađujući i popunjavajući bore. Dodatno sadrži SPF20 zaštitni faktor i profesionalne pigmente za završni učinak pudera koji omogućava potpuno prirodan izgled tena. Dostupan u 4 različite nijanse.</p> <p><br />Uporaba: Nanijeti na očišćenu i hidratiziranu kožu lica i vrata, od sredine prema vanjskom dijelu lica. Fluidna tekstura omogućuje različite tehnike nanošenja: vrhovima prstiju, pomoću ravne četkice ili spužvice, ovisno sklonosti i navikama. Samo za vanjsku uporabu. <br /><br /></p> <p>Veličina: 30 ml</p> bb-i-cc-kreme-za-lice 289 HRK in_stock

Tekući puder nove generacije s jedinstvenom teksturom na granici između pudera i tonirane kreme.

Neutralizira sve nedostatke tena dok istodobno zaglađuje i popunjava kožu dajući joj prirodan, blistav izgled. Klinički testirana, formula fluida se potpuno stapa i prilagođava svim tipovima kože a rezultat je savršeno ujednačen, prirodan i blistav ten s završnim mat učinkom profesionalnog pudera.

Sadrži  inovativne aktivne sastojke: Pro-kristalin koji potiče sintezu α-kristalnog proteina zaslužnog za sprječavanje tamnjenja kože i korekciju boje tena te Hyalu-3 koncentrat, kompleks hijaluronskih kiselina koji djeluje na površini i u dubini kože intenzivno je hidrirajući, zaglađujući i popunjavajući bore. Dodatno sadrži SPF20 zaštitni faktor i profesionalne pigmente za završni učinak pudera koji omogućava potpuno prirodan izgled tena. Dostupan u 4 različite nijanse.


Uporaba: Nanijeti na očišćenu i hidratiziranu kožu lica i vrata, od sredine prema vanjskom dijelu lica. Fluidna tekstura omogućuje različite tehnike nanošenja: vrhovima prstiju, pomoću ravne četkice ili spužvice, ovisno sklonosti i navikama. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina: 30 ml

Lierac
KN

Podaci

Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Puder
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
SPF
20

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lierac Perfect Skin Tekući puder SPF 20

Tekući puder nove generacije s jedinstvenom teksturom na granici između pudera i tonirane kreme.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha