Pravila nagradnog natječaja

Posted By: Božo Boščić In: Vijesti On: Comment: 0 Hit: 232
Pravila nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja

 


Organizator

 

Priređivač nagradnog natječaja je Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner sa sjedištem u Bjelovaru, Masarykova 9, u daljem tekstu Organizator.

 

Trajanje

 

Natječaj se održava od 19. veljače do 21. veljače 2021. do 23:59 sati. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni 22. veljače 2021. u jutarnjim satima na službenoj Facebook stranici Organizatora https://www.facebook.com/LjekarnaConer/

 

Pravo sudjelovanja

 

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su pratitelji facebook stranice Ljekarna Coner (https://www.facebook.com/LjekarnaConer/). Profil korisnika mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, s užom obitelji. Jedna osoba može samo jednom osvojiti nagradu. Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima niti one s profilima za koje postoji osnovana sumnja da su kreirani isključivo u svrhe sudjelovanja u nagradnim igrama i natječajima te radi umjetnog povećavanja broja odgovora. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti biti uzete u obzir.

Način sudjelovanja

 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

 

a) u komentar ispod objave o nagradnom natječaju odgovoriti na pitanje iz nagradnog posta:

 

1.Što se nalazi na priloženoj fotografiji?

 

 

b) označite osobe s kojima ćete podijeliti nagradu

 

 Odluka o pobjedniku i nagrade

 

Dobitnika ćemo odabrati i proglasiti po završetku nagradnog natječaja.

 

 Nagrada

 

Nagradni paket sadrži 3 proizvoda.

 


a) Dietpharm Makulin Blue Protect kapsule

 

b) Dietpharm Magnezij Citrat Direkt Vrećice

 

c) Dietpharm Vitasip vitamin C, kalcij, cink slamčice

 

 Ime osobe koja su osvojila nagradu objavit ćemo na FB stranici Ljekarna Coner 22. veljače 2021. u jutarnjim satima. Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

 

Nakon objave dobitnika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox Facebook stranice Ljekarne Coner u roku od 24 sata.

 

Diskvalifikacija

 

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o diskvalifikaciji preko Facebooka.

 

Predaja nagrada

 

Dobitnik je dužan u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: broj mobilnog telefona, mail adresa te ime, prezime i adresa na koju će mu nagrada biti poslana poštom. Ukoliko je mjesto prebivališta dobitnika Bjelovar ili Vrbovec, nagradu se može preuzeti osobno u jednoj od naših ljekarni.

 

Zaštita osobnih podataka

 

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, niti dijeliti s trećim stranama.

 

 Opći uvjeti

 

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Ljekarne Coner, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

 

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom.

 

 

 

 

 

 

Leave your comment