Tommee Tippee Dekorirana bočica 260 ml 2 komada

Tommee Tippee Dekorirana bočica 260 ml 2 komada

98,00 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

CTN® bočica je jedinstveni sustav za hranjenje dojenčadi. Ergonomski oblik bočice omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju za dojenje. 

Boja

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Tommee Tippee Dekorirana bočica 260 ml 2 komada https://www.mojaljekarna.hr/13345-large/tommee-tippee-dekorirana-bocica-260-ml-2-komada.jpg <p>CTN® bočica je jedinstveni sustav za hranjenje dojenčadi. Ergonomski oblik bočice omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju za dojenje. Silikonska duda s naborima i fleksibilnim vrhom je mekana i poprima toplinu i mekoću majčinih grudi. Duda ima posebno dizajniran „anti-colic“ otvor za bolji protok zraka tijekom hranjenja i manju opasnost od nastanaka dojenačkih kolika. <br /><br /><strong> Napomena:</strong> Proizvodi iz linije closer to nature® nisu proizvedeni od polikarbonata i ne sadrže bisfenol A. Bisfenol A je štetan sastojak koji se nalazi u polikarbonatnim bočicama, a koji se pri zagrijavanju može otpuštati u mlijeko.</p> <p></p> <p><strong>Napomena:</strong> Dizajn na bočici može se razlikovati od prikazanog na fotografiji proizvoda i ovisi o trenutnom stanju kod dobavljača.</p> <p><br /><strong> Pakiranje:</strong> 2 bočice 260 ml s dudom malog otvora 0+ mj dostupne u rozoj ili plavoj boji</p> bocice-sisaci-varalice 98 HRK in_stock

CTN® bočica je jedinstveni sustav za hranjenje dojenčadi. Ergonomski oblik bočice omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju za dojenje. Silikonska duda s naborima i fleksibilnim vrhom je mekana i poprima toplinu i mekoću majčinih grudi. Duda ima posebno dizajniran „anti-colic“ otvor za bolji protok zraka tijekom hranjenja i manju opasnost od nastanaka dojenačkih kolika.

Napomena: Proizvodi iz linije closer to nature® nisu proizvedeni od polikarbonata i ne sadrže bisfenol A. Bisfenol A je štetan sastojak koji se nalazi u polikarbonatnim bočicama, a koji se pri zagrijavanju može otpuštati u mlijeko.

Napomena: Dizajn na bočici može se razlikovati od prikazanog na fotografiji proizvoda i ovisi o trenutnom stanju kod dobavljača.


Pakiranje: 2 bočice 260 ml s dudom malog otvora 0+ mj dostupne u rozoj ili plavoj boji

C029648

Podaci

Pomagala i aparati
Bočice
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Tommee Tippee Dekorirana bočica 260 ml 2 komada

CTN® bočica je jedinstveni sustav za hranjenje dojenčadi. Ergonomski oblik bočice omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju za dojenje. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha