Iiamo Drink Nastavak za iiamo bocicu

Iiamo Drink Nastavak za iiamo bočicu

44,50 HRK 
Iiamo

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

iiamo drink omogućuje djetetu da pije iz bočice onda kad je više ne treba kao bočicu za hranjenje.

Boja

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Iiamo Drink Nastavak za iiamo bočicu https://www.mojaljekarna.hr/3166-large/iiamo-drink-nastavak-za-iiamo-bocicu.jpg <p>Bebe i roditelji lako se vežu uz bočicu iiamo go i teško im se od nje razdvojiti. Stoga je iiamo razvio lako zamjenjiv nastavak za vrh boce, iiamo drink, koji omogućuje djetetu da pije iz bočice onda kad je više ne treba kao bočicu za hranjenje. iiamo go uz jednostavnu promjenu vrha postaje boca iz koje djeca svih dobi mogu piti sok, vodu i druga zdrava pića. Kao roditelj možda čak odlučite ponijeti slavnu iiamo bocu na trčanje – djeco, pripazite da vam mama ili tata ne ukradu iiamo bocu! iiamo drink dostupan je u tri osnovne iiamove boje – bijeloj, zelenoj i narančastoj.</p> <p>Dodaci iiamo more i iiamo drink koji vašoj bočici za hranjenje iiamo go “produžuju vijek” predstavljaju ispunjenje našeg dugotrajnog sna o pretvaranju iiamove bočice za hranjenje u višenamjensku bočicu za djecu svih uzrasta, kao i za korištenje tijekom čitavog života – zamjenjivo dno i vrh čine iiamo najboljim izborom i s ekonomske i s ekološke strane.</p> <p> </p> <p>Možete izabrati između bijelog i zelenog nastavka.</p> bocice-sisaci-varalice 44.5 HRK in_stock

Bebe i roditelji lako se vežu uz bočicu iiamo go i teško im se od nje razdvojiti. Stoga je iiamo razvio lako zamjenjiv nastavak za vrh boce, iiamo drink, koji omogućuje djetetu da pije iz bočice onda kad je više ne treba kao bočicu za hranjenje. iiamo go uz jednostavnu promjenu vrha postaje boca iz koje djeca svih dobi mogu piti sok, vodu i druga zdrava pića. Kao roditelj možda čak odlučite ponijeti slavnu iiamo bocu na trčanje – djeco, pripazite da vam mama ili tata ne ukradu iiamo bocu! iiamo drink dostupan je u tri osnovne iiamove boje – bijeloj, zelenoj i narančastoj.

Dodaci iiamo more i iiamo drink koji vašoj bočici za hranjenje iiamo go “produžuju vijek” predstavljaju ispunjenje našeg dugotrajnog sna o pretvaranju iiamove bočice za hranjenje u višenamjensku bočicu za djecu svih uzrasta, kao i za korištenje tijekom čitavog života – zamjenjivo dno i vrh čine iiamo najboljim izborom i s ekonomske i s ekološke strane.

 

Možete izabrati između bijelog i zelenog nastavka.

Iiamo
C035275

Podaci

Pomagala i aparati
Bočice
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Iiamo Drink Nastavak za iiamo bočicu

iiamo drink omogućuje djetetu da pije iz bočice onda kad je više ne treba kao bočicu za hranjenje.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha