Avent Bočica Natural PVC 125 ml

69,90 kn 
Avent

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Stabilno je oblikovana i jednostavna za držanje, široko grlo omogućava lakše punjenje. Ova bočica jednostavna je za čišćenje i sastavljanje jer nema malenih dijelova.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avent Bočica Natural PVC 125 ml https://www.mojaljekarna.hr/12369-large/avent-bocica-bpa-free-125-ml.jpg <p>Stabilno je oblikovana i jednostavna za držanje, široko grlo omogućava lakše punjenje. Ova bočica jednostavna je za čišćenje i sastavljanje jer nema malenih dijelova. Jasne oznake na bočici jamče točno mjerenje i omogućuju lakše očitavanje koliko je dijete pojelo tijekom obroka. Zvončasti poklopac sigurno zatvara Airflex sisač pa se bočica može protresti, a da pritom ne propušta tekućinu te vam nisu potrebni posebni poklopci kada boravite izvan kuće.<br /><br /> BPA-free bočica veoma je izdržljiva i jednostavna za čišćenje.<br /><br /> Bočica od 125 ml dolazi s vrlo nježnim silikonskim sisačem za novorođenče. Idealno za male količine hrane, sokove ili vodu.</p> bocice-sisaci-varalice 69.9 HRK in_stock

Stabilno je oblikovana i jednostavna za držanje, široko grlo omogućava lakše punjenje. Ova bočica jednostavna je za čišćenje i sastavljanje jer nema malenih dijelova. Jasne oznake na bočici jamče točno mjerenje i omogućuju lakše očitavanje koliko je dijete pojelo tijekom obroka. Zvončasti poklopac sigurno zatvara Airflex sisač pa se bočica može protresti, a da pritom ne propušta tekućinu te vam nisu potrebni posebni poklopci kada boravite izvan kuće.

BPA-free bočica veoma je izdržljiva i jednostavna za čišćenje.

Bočica od 125 ml dolazi s vrlo nježnim silikonskim sisačem za novorođenče. Idealno za male količine hrane, sokove ili vodu.

Avent
C036823

Podaci

Pomagala i aparati
Bočice
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avent Bočica Natural PVC 125 ml

Stabilno je oblikovana i jednostavna za držanje, široko grlo omogućava lakše punjenje. Ova bočica jednostavna je za čišćenje i sastavljanje jer nema malenih dijelova.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha