Radovan Petrović Med s kaduljom i mentom za grlo – Laringomed
Hrvatski

Radovan Petrović Med s kaduljom i mentom za grlo – Laringomed

45,02 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Sastav: med, cvjetni prah, propolis, eterično ulje mente

Količina u gramima

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Radovan Petrović Med s kaduljom i mentom za grlo – Laringomed https://www.mojaljekarna.hr/19635-large/radovan-petrovic-med-s-kaduljom-i-mentom-za-grlo-laringomed.jpg <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Info</strong></span><br /> Medna mješavina raznih vrsta cvjetnog praha, meda i propolisa kao prirodnog antibiotika uz dodatak kadulje i eteričnog ulja metvice. Vrlo brzo uklanja grlobolju i omogućava brz oporavak. Visoka koncentracija propolisa djeluje kao prirodni antibiotik, neutralizira žarište upale i djeluje antiseptički. Vitaminska baza cvjetnog praha u mednoj podlozi podiže narušeni imunitet. Metvica zbog svog sastava djeluje antiseptički i kao analgetik te je i službeno odobrena kao lijek za uzimanje oralnim putem kod prehlade i kašlja. Kadulja ima umirujuće i blagotvorno djelovanje na grlo, prirodni je antiseptik koji u kombinaciji s propolisom kao prirodnim antibiotikom brzo i efikasno ublažava upalu grla.</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Sastojci:</strong></span><br /> (u 100 grama):<br /> cvjetni med 74,4g<br /> cvjetni prah 21,0g<br /> tinktura propolisa 3,0g<br /> tinktura lista kadulje 1,4g<br /> eterično ulje paprene metvice 0,2g</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Namjena:</strong></span><br /> Za ublažavanje tegoba grla i promuklosti kod odraslih i djece. Koristi se kod akutne grlobolje, bez obzira je li uzrokovana prehladom, virusom ili bakterijskom infekcijom. Manja pakiranja služe za akutne slučajeve, a veća kod učestalijih i dugotrajnijih problema. Vrlo je dobra podrška za osobe koje su zbog prirode posla izložene infekcijama (vrtići, škole i sl.) ili kod onih koji moraju puno govoriti, pjevati ili slično.<br /> Ova medna mješavina dostupna je u pakiranjima od 450 i 110 grama.</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Uporaba:</strong></span><br /> Djeca od 3 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.<br /> Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.<br /> Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.<br /> Uzimati poslije jela.</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Napomena:</strong></span><br /> Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati.</p> <p><span></span><br /><strong>Veličina:</strong> 110 g ili 450 g</p> bolno-grlo-i-kasalj 45.02 HRK in_stock
Hrvatski

Info
Medna mješavina raznih vrsta cvjetnog praha, meda i propolisa kao prirodnog antibiotika uz dodatak kadulje i eteričnog ulja metvice. Vrlo brzo uklanja grlobolju i omogućava brz oporavak. Visoka koncentracija propolisa djeluje kao prirodni antibiotik, neutralizira žarište upale i djeluje antiseptički. Vitaminska baza cvjetnog praha u mednoj podlozi podiže narušeni imunitet. Metvica zbog svog sastava djeluje antiseptički i kao analgetik te je i službeno odobrena kao lijek za uzimanje oralnim putem kod prehlade i kašlja. Kadulja ima umirujuće i blagotvorno djelovanje na grlo, prirodni je antiseptik koji u kombinaciji s propolisom kao prirodnim antibiotikom brzo i efikasno ublažava upalu grla.

Sastojci:
(u 100 grama):
cvjetni med 74,4g
cvjetni prah 21,0g
tinktura propolisa 3,0g
tinktura lista kadulje 1,4g
eterično ulje paprene metvice 0,2g

Namjena:
Za ublažavanje tegoba grla i promuklosti kod odraslih i djece. Koristi se kod akutne grlobolje, bez obzira je li uzrokovana prehladom, virusom ili bakterijskom infekcijom. Manja pakiranja služe za akutne slučajeve, a veća kod učestalijih i dugotrajnijih problema. Vrlo je dobra podrška za osobe koje su zbog prirode posla izložene infekcijama (vrtići, škole i sl.) ili kod onih koji moraju puno govoriti, pjevati ili slično.
Ova medna mješavina dostupna je u pakiranjima od 450 i 110 grama.

Uporaba:
Djeca od 3 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Uzimati poslije jela.

Napomena:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati.


Veličina: 110 g ili 450 g

C033355

Podaci

Oblik - oralni preparati
Med
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Radovan Petrović Med s kaduljom i mentom za grlo – Laringomed

Sastav: med, cvjetni prah, propolis, eterično ulje mente

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha