Lerbolario Žad Gel za pranje ruku i lica s efektom svile

Lerbolario Žad Gel za pranje ruku i lica s efektom svile

68,27 HRK 

Veličina: 280 ml p>

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Gel sadrži sitne sedefaste čestice koje u doticaju s vodom poprimaju teksturu mlijeka, a zahvaljujući iznimnim sastojcima biljke žad na koži ostavlja efekt svile.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Žad Gel za pranje ruku i lica s efektom svile https://www.mojaljekarna.hr/17145-large/lerbolario-zad-gel-za-pranje-ruku-i-lica-s-efektom-svile.jpg <p>Lerbolario Žad nježnim gelom za čišćenje i najosjetljvija koža lica i ruku dobit će svu potrebnu njegu i to zahvaljujući hidratizirajućim svojstvima ekstrakta biljke žad kao i destiliranoj vodi koja kožu čini mekom, te na njoj ostavlja božanstveni miris.<br />Gel sadrži sitne sedefaste čestice koje u doticaju s vodom poprimaju teksturu mlijeka, a zahvaljujući iznimnim sastojcima biljke žad na koži ostavlja efekt svile. Tu su i aktivne tvari iz ulja pamuka koje kožu čine nježnom, te aminokiseline ječma koje stvaraju zaštitni film, te sa svakim novim korištenjem ona postaje zdravija i nahranjenija. Ovaj je proizvod namijenjem svim tipovima kože pa čak i najosjetljivijoj.<br />Dolazi u praktičnom pakiranju s pumpicom za savršeno doziranje te recikliranoj kartonskoj ambalaži.<br />Za čišćenje lica i ruku potrebno je istisnuti jednu do dvije doze u ruku, razmazati dok se ne stvori pjena, a zatim nježno umasirati na lice i isprati.</p> <p></p> <p>Veličina: 280 ml</p> ciscenje-lica 68.27 HRK in_stock

Lerbolario Žad nježnim gelom za čišćenje i najosjetljvija koža lica i ruku dobit će svu potrebnu njegu i to zahvaljujući hidratizirajućim svojstvima ekstrakta biljke žad kao i destiliranoj vodi koja kožu čini mekom, te na njoj ostavlja božanstveni miris.
Gel sadrži sitne sedefaste čestice koje u doticaju s vodom poprimaju teksturu mlijeka, a zahvaljujući iznimnim sastojcima biljke žad na koži ostavlja efekt svile. Tu su i aktivne tvari iz ulja pamuka koje kožu čine nježnom, te aminokiseline ječma koje stvaraju zaštitni film, te sa svakim novim korištenjem ona postaje zdravija i nahranjenija. Ovaj je proizvod namijenjem svim tipovima kože pa čak i najosjetljivijoj.
Dolazi u praktičnom pakiranju s pumpicom za savršeno doziranje te recikliranoj kartonskoj ambalaži.
Za čišćenje lica i ruku potrebno je istisnuti jednu do dvije doze u ruku, razmazati dok se ne stvori pjena, a zatim nježno umasirati na lice i isprati.

Veličina: 280 ml

L'Erbolario
C046833

Podaci

Količina
280
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel za pranje
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Ruke
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Žad Gel za pranje ruku i lica s efektom svile

Gel sadrži sitne sedefaste čestice koje u doticaju s vodom poprimaju teksturu mlijeka, a zahvaljujući iznimnim sastojcima biljke žad na koži ostavlja efekt svile.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha