NeoStrata Foaming Glycolic Wash

277,78 HRK 
Referenca: C038991
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Formuliran da ima učinak nježne eksfolijacije, čisti začepljene pore, stimulira obnovu stanica, priprema kožu kako bi imala maksimalne koristi od režima koji slijedi, pH uravnotežen.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

NeoStrata Foaming Glycolic Wash https://www.mojaljekarna.hr/5340-large/neostrata-foaming-glycolic-wash.jpg <p>pH 4.5<br />18% glikolne kiseline, 2% laktobionske kiseline<br />Najpotentniji pripravak za čišćenje kože iz NeoStrata® linije, formuliran je kao amfoterni kompleks kako bi došla do izražaja korisna svojstva glikolne i laktobionske kiseline dok je istodobno mogućnost pojave iritacije minimizirana. Formuliran da ima učinak nježne eksfolijacije, čisti začepljene pore, stimulira obnovu stanica, priprema kožu kako bi imala maksimalne koristi od režima koji slijedi, pH uravnotežen. Ne preporučuje se osobama s osjetljivom kožom. Bez sapuna i mirisa, ne uzrokuje iritacije.</p> <p> </p> <p><strong>Veličina:</strong> 100 ml</p> ciscenje-lica 277.78 HRK in_stock

pH 4.5
18% glikolne kiseline, 2% laktobionske kiseline
Najpotentniji pripravak za čišćenje kože iz NeoStrata® linije, formuliran je kao amfoterni kompleks kako bi došla do izražaja korisna svojstva glikolne i laktobionske kiseline dok je istodobno mogućnost pojave iritacije minimizirana. Formuliran da ima učinak nježne eksfolijacije, čisti začepljene pore, stimulira obnovu stanica, priprema kožu kako bi imala maksimalne koristi od režima koji slijedi, pH uravnotežen. Ne preporučuje se osobama s osjetljivom kožom. Bez sapuna i mirisa, ne uzrokuje iritacije.

 

Veličina: 100 ml

Neostrata
C038991

Podaci

Oblik
Gel za pranje
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Ocjena 

30.03.2018

Flekice od akni

Neostrata proizvode je moja dermatologinja koristila u kombinaciji s mikrodermoabrazijom. Koristila sam ovaj gel i još jednu neostratinu kremicu za flekice ne sjećam se više kako se točno zove. U nekih tjedan dana su ti proizvodi u potpunosti pokupili crvene flekice od akni.

Napišite Vaš osvrt?

NeoStrata Foaming Glycolic Wash

Formuliran da ima učinak nježne eksfolijacije, čisti začepljene pore, stimulira obnovu stanica, priprema kožu kako bi imala maksimalne koristi od režima koji slijedi, pH uravnotežen.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha