Silverex Sapun obogaćen srebrom

50,00 HRK 
Silverex

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Silverex antibakterijski sapun.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Silverex Sapun obogaćen srebrom https://www.mojaljekarna.hr/5737-large/silverex-sapun-obogacen-srebrom.jpg <p>Svoje djelovanje temelji na prirodi mikro čestica. </p> <p>Osim što koži daje nježnost, sapun je čisti od bakterija i nečistoća te pruža dugotrajnu elastičnost.</p> <p>Način proizvodnje i visokovrijedni prirodni sastojci ono su što Silverex sapun čine tako neodoljivim. Kokosovo i maslinovo ulje te blagotvorna zelena glina (podrijetlom iz Francuske) čine bazu sapuna u koju su dodani brojni biljni ekstrakti, alge, kamilica, vitamin E i naravno, srebro 99,99 postotne čistoće.</p> <p>Uporaba: Sapun je najbolje koristiti na način da ga dobro utrljate na željeno područje, pričekate 1 minutu kako bi se srebro upilo u kožu i nakon toga nježno isperete mlakom vodom. Za još veći užitak priuštite si masažu tijela dugotrajnim sapunanjem s učinkom bogate pjene.</p> <p>Ne izlažite sapun svijetlu, jer bi mogao promijeniti boju!<br />Ne čuvajte ga i ne koristite u metalnim posudama, kako ne bi izgubio na kvaliteti!<br />Ako sapun dođe u dodir s očima, može izazvati peckanje i crvenilo!<br />Prestanite ga koristiti ako primijetite ikakve nuspojave!<br />Ne smiju ga koristiti osobe alergične na srebro!</p> ciscenje-lica 50 HRK in_stock

Svoje djelovanje temelji na prirodi mikro čestica. 

Osim što koži daje nježnost, sapun je čisti od bakterija i nečistoća te pruža dugotrajnu elastičnost.

Način proizvodnje i visokovrijedni prirodni sastojci ono su što Silverex sapun čine tako neodoljivim. Kokosovo i maslinovo ulje te blagotvorna zelena glina (podrijetlom iz Francuske) čine bazu sapuna u koju su dodani brojni biljni ekstrakti, alge, kamilica, vitamin E i naravno, srebro 99,99 postotne čistoće.

Uporaba: Sapun je najbolje koristiti na način da ga dobro utrljate na željeno područje, pričekate 1 minutu kako bi se srebro upilo u kožu i nakon toga nježno isperete mlakom vodom. Za još veći užitak priuštite si masažu tijela dugotrajnim sapunanjem s učinkom bogate pjene.

Ne izlažite sapun svijetlu, jer bi mogao promijeniti boju!
Ne čuvajte ga i ne koristite u metalnim posudama, kako ne bi izgubio na kvaliteti!
Ako sapun dođe u dodir s očima, može izazvati peckanje i crvenilo!
Prestanite ga koristiti ako primijetite ikakve nuspojave!
Ne smiju ga koristiti osobe alergične na srebro!

Silverex
C033010

Podaci

Oblik
Sapun
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Silverex Sapun obogaćen srebrom

Silverex antibakterijski sapun.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha