Silverex Sapun obogaćen srebrom

50,00 HRK 
Referenca: C033010
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Silverex antibakterijski sapun.

Podijeli
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Silverex Sapun obogaćen srebrom https://www.mojaljekarna.hr/5737-large/silverex-sapun-obogacen-srebrom.jpg <p>Svoje djelovanje temelji na prirodi mikro čestica. </p> <p>Osim što koži daje nježnost, sapun je čisti od bakterija i nečistoća te pruža dugotrajnu elastičnost.</p> <p>Način proizvodnje i visokovrijedni prirodni sastojci ono su što Silverex sapun čine tako neodoljivim. Kokosovo i maslinovo ulje te blagotvorna zelena glina (podrijetlom iz Francuske) čine bazu sapuna u koju su dodani brojni biljni ekstrakti, alge, kamilica, vitamin E i naravno, srebro 99,99 postotne čistoće.</p> <p>Uporaba: Sapun je najbolje koristiti na način da ga dobro utrljate na željeno područje, pričekate 1 minutu kako bi se srebro upilo u kožu i nakon toga nježno isperete mlakom vodom. Za još veći užitak priuštite si masažu tijela dugotrajnim sapunanjem s učinkom bogate pjene.</p> <p>Ne izlažite sapun svijetlu, jer bi mogao promijeniti boju!<br />Ne čuvajte ga i ne koristite u metalnim posudama, kako ne bi izgubio na kvaliteti!<br />Ako sapun dođe u dodir s očima, može izazvati peckanje i crvenilo!<br />Prestanite ga koristiti ako primijetite ikakve nuspojave!<br />Ne smiju ga koristiti osobe alergične na srebro!</p> ciscenje-lica 50 HRK in_stock

Svoje djelovanje temelji na prirodi mikro čestica. 

Osim što koži daje nježnost, sapun je čisti od bakterija i nečistoća te pruža dugotrajnu elastičnost.

Način proizvodnje i visokovrijedni prirodni sastojci ono su što Silverex sapun čine tako neodoljivim. Kokosovo i maslinovo ulje te blagotvorna zelena glina (podrijetlom iz Francuske) čine bazu sapuna u koju su dodani brojni biljni ekstrakti, alge, kamilica, vitamin E i naravno, srebro 99,99 postotne čistoće.

Uporaba: Sapun je najbolje koristiti na način da ga dobro utrljate na željeno područje, pričekate 1 minutu kako bi se srebro upilo u kožu i nakon toga nježno isperete mlakom vodom. Za još veći užitak priuštite si masažu tijela dugotrajnim sapunanjem s učinkom bogate pjene.

Ne izlažite sapun svijetlu, jer bi mogao promijeniti boju!
Ne čuvajte ga i ne koristite u metalnim posudama, kako ne bi izgubio na kvaliteti!
Ako sapun dođe u dodir s očima, može izazvati peckanje i crvenilo!
Prestanite ga koristiti ako primijetite ikakve nuspojave!
Ne smiju ga koristiti osobe alergične na srebro!

Silverex
C033010

Podaci

Oblik
Sapun
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !