Bioderma Atoderm pjenu

Bioderma Atoderm PP pjenušavi gel

68,00 kn 
Bioderma

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Atoderm PJENUŠAVI GEL koristi se za svakodnevno pranje i čišćenje suhe i reaktivne kože, a posebno je prikladan u slučaju sklonosti kože alergijama. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Bioderma Atoderm PP pjenušavi gel https://www.mojaljekarna.hr/16436-large/bioderma-atoderm-pjenusavi-gel.jpg <p>Atoderm PJENUŠAVI GEL koristi se za svakodnevno pranje i čišćenje suhe i reaktivne kože, a posebno je prikladan u slučaju sklonosti kože alergijama. Ublažava nadražaj i crvenilo koje mogu izazvati nadražujući sastojci iz vode ili teški metali. Dobro hidratizira i vraća koži elastičnost. Prikladan je za dojenčad, djecu i odrasle, za higijenu kože lica i tijela.<br /><br />- djeluje blago antibakterijski (bakar-sulfat i cink-sulfat)<br /> - nježno čisti bez narušavanja prirodnog hidrolipidnog balansa kože (supstance za čišćenje s palminim uljem i ksilitolom)<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /> Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati da se stvori blaga pjena, a potom isprati obilnom količinom vode. Koristiti 1 – 2 puta na dan.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml</p> ciscenje-lica 68 HRK in_stock

Atoderm PJENUŠAVI GEL koristi se za svakodnevno pranje i čišćenje suhe i reaktivne kože, a posebno je prikladan u slučaju sklonosti kože alergijama. Ublažava nadražaj i crvenilo koje mogu izazvati nadražujući sastojci iz vode ili teški metali. Dobro hidratizira i vraća koži elastičnost. Prikladan je za dojenčad, djecu i odrasle, za higijenu kože lica i tijela.

- djeluje blago antibakterijski (bakar-sulfat i cink-sulfat)
- nježno čisti bez narušavanja prirodnog hidrolipidnog balansa kože (supstance za čišćenje s palminim uljem i ksilitolom)

Uporaba:
Nanijeti na mokru kožu, lagano umasirati da se stvori blaga pjena, a potom isprati obilnom količinom vode. Koristiti 1 – 2 puta na dan.

Veličina: 200 ml

Bioderma
C004668

Podaci

Oblik
Gel za pranje
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Bioderma Atoderm PP pjenušavi gel

Atoderm PJENUŠAVI GEL koristi se za svakodnevno pranje i čišćenje suhe i reaktivne kože, a posebno je prikladan u slučaju sklonosti kože alergijama. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha