Bioderma Atoderm kruti sindet

Bioderma Atoderm kruti sindet

56,00 kn 
Bioderma

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Atoderm kruti sindet idealan je za svakodnevno pranje i čišćenje suhe kože, naročito u slučajevima konstitucionalne suhoće i sklonosti alergijama. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Bioderma Atoderm kruti sindet https://www.mojaljekarna.hr/16425-large/bioderma-atoderm-kruti-sindet.jpg <p>Atoderm kruti sindet idealan je za svakodnevno pranje i čišćenje suhe kože, naročito u slučajevima konstitucionalne suhoće i sklonosti alergijama. Umiruje nadražaj i crvenilo koje može biti posljedica agresivnih sastojaka i teških metala iz vode, dobro hidratizira i vraća koži elastičnost. Prikladan je za pranje lica i tijela, za dojenčad, djecu i odrasle.<br /><br /> - djeluje antibakterijski (cinkov pidolat)<br /> - djeluje umirujuće (ekstrakt krastavca)<br /> - nježno čisti bez narušavanja prirodnog hidrolipidnog balansa kože (supstance za čišćenje na biljnoj osnovi)<br /> - omekšava i hidratizira kožu (glicerin, palmino ulje i sorbitol)<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanijeti na mokre dlanove, zapjeniti i potom nanijeti na kožu lica i / ili tijela. Lagano umasirati te dobro isprati obilnom količinom vode. Koristiti 1 – 2 puta na dan.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 150 g</p> ciscenje-lica 56 HRK in_stock

Atoderm kruti sindet idealan je za svakodnevno pranje i čišćenje suhe kože, naročito u slučajevima konstitucionalne suhoće i sklonosti alergijama. Umiruje nadražaj i crvenilo koje može biti posljedica agresivnih sastojaka i teških metala iz vode, dobro hidratizira i vraća koži elastičnost. Prikladan je za pranje lica i tijela, za dojenčad, djecu i odrasle.

- djeluje antibakterijski (cinkov pidolat)
- djeluje umirujuće (ekstrakt krastavca)
- nježno čisti bez narušavanja prirodnog hidrolipidnog balansa kože (supstance za čišćenje na biljnoj osnovi)
- omekšava i hidratizira kožu (glicerin, palmino ulje i sorbitol)

Uporaba:
Nanijeti na mokre dlanove, zapjeniti i potom nanijeti na kožu lica i / ili tijela. Lagano umasirati te dobro isprati obilnom količinom vode. Koristiti 1 – 2 puta na dan.

Veličina: 150 g

Bioderma
C004630

Podaci

Oblik
Sindet
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Bioderma Atoderm kruti sindet

Atoderm kruti sindet idealan je za svakodnevno pranje i čišćenje suhe kože, naročito u slučajevima konstitucionalne suhoće i sklonosti alergijama. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha