Avene Micelarni losion za ci

Avene Micelarni losion za čišćenje i skidanje šminke

89,86 HRK 
Referenca: C008428
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Avene Micelarni losion za čišćenje kože i skidanje šminke vrlo je bogat termalnom vodom Avène koja je umirujućeg i protuiritacijskog djelovanja. Prozirne je i lagane vodenaste teksture. 

Veličina: 200 ili 500 ml

Količina ml

Podijeli
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avene Micelarni losion za čišćenje i skidanje šminke https://www.mojaljekarna.hr/14888-large/avene-micelarni-losion-za-ciscenje-i-skidanje-sminke.jpg <p>Avene Micelarni losion za čišćenje kože i skidanje šminke vrlo je bogat termalnom vodom Avène koja je umirujućeg i protuiritacijskog djelovanja. Prozirne je i lagane vodenaste teksture. Obogaćen je hidratizirajućim sastojcima te sprječava isušivanje kože. Koža postaje mekana i elastična. Bez parabena. pH 7,5.<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Avène Micelarni losion nanijeti na blaznicu i prebrisati kožu. Nije potrebno ispirati. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ili 500 ml</p> ciscenje-lica 89.86 HRK in_stock

Avene Micelarni losion za čišćenje kože i skidanje šminke vrlo je bogat termalnom vodom Avène koja je umirujućeg i protuiritacijskog djelovanja. Prozirne je i lagane vodenaste teksture. Obogaćen je hidratizirajućim sastojcima te sprječava isušivanje kože. Koža postaje mekana i elastična. Bez parabena. pH 7,5.

Uporaba:
Avène Micelarni losion nanijeti na blaznicu i prebrisati kožu. Nije potrebno ispirati.

Veličina: 200 ili 500 ml

C008428

Podaci

Količina
200
500
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Micelarna otopina
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !