Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner Bjelovar
T. G. Masaryka 9, 43000 Bjelovar, Hrvatska 
Tel: 043/638-094 
E-mail: ljekarna@coner.hr 
OIB: 93400501198
IBAN: HR2424020061100006077
ŽRN: E&SB 2402006-1100006077 
Ravnatelj: Ankica Coner, mag. pharm. 

Ljekarna 1
Adresa:
  T.G. Masaryka 9, Bjelovar
Tel: 043/221-225
Radno vrijeme: 0-24h Dežurna ljekarna
Voditelj ljekarne: Štefica Orešković Krešić, mag. pharm.

Ljekarna 2
Adresa:
  Trg P. Zrinskog 10, Vrbovec
Tel:  01/2791-772
Radno vrijeme: PON-PET 7-20:30 h, SUB 7:30-17 h, NED 8-12 h
Voditelj ljekarne: Snježana Kvaternjak, mag. pharm.

Ljekarna 3
Adresa:
  Pr. Andrije Hebranga 8a
Tel: 043/638-094
Radno vrijeme: PON-PET 7-20 h, SUB 8-13 h
Voditelj ljekarne: Tatjana Ćasić, mag. pharm.

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner je obiteljska ljekarnička ustanova s dvadesetpetogodišnjim radom u ljekarničkoj djelatnosti.

Ljekarna Coner A. bila je prva privatna ljekarna otvorena u Republici Hrvatskoj. Otvorili su je mlad i ambiciozan bračni par Ana, mag. pharm. i Marijan, dipl. oecc. Iz nje je tijekom godina se razvila Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner koja je danas obiteljski posao. U 3 ljekarne zaposleno je čak 40 djelatnika, od kojih je 15 magistara farmacije i 13 farmaceutskih tehničara. 

Zaposlenici ZU LJekarna Coner

Cilj nam je u pozitivnom radnom okruženju koristeći nove mogućnosti i tehnološki napredak, u okviru zakonskih normi postizati najbolje rezultate na dobrobit pacijenata, korisnika naših usluga, zaposlenika i društvenog okruženja u kojem živimo. Želimo da izvrsnost u poslovanju bude naš standard. Zato smo 2010. godine uveli ISO 9001 standard u poslovanje.

iso

 

Tijekom godina osluškivali smo potrebe naših pacijenta i uvodili smo novosti u ljekarništvu Hrvatske. Prvi smo u ovom dijelu Europe otvorili drive-thru ljekarnu i time omogućili slabije pokretnim pacijentima ili roditeljima s malom djecom da podižu lijekove ne izlazeći iz svoga automobila, a pri tome smo im osigurali kvalitetnu ljekarničku skrb. Prije osam godine započeli smo piktogramsko označavati kutijice lijekova što pomaže pacijentima da lakše upamte pravilno korištenje lijekova.

Novi projekti, poput zadnje pokrenutog U mojoj ljekarni - moj ljekarnik pružaju nam mogućnost da još više poradimo na komunikaciji između pacijenta, ljekarnika i liječnika. Ova usluga omogućuje našim pacijentima da rezerviraju svoj termin za neometan razgovor sa svojim ljekarnikom. Pri tome pacijent s ljekarnikom komentira lijekove i druge preparate za zdravlje koje koristi kako bi se bolje upoznao s njihovim djelovanjem, mogućim nuspojavama i interakcijama, a ljekarnik odgovara na sva njegova pitanja o terapiji.

Naše web stranice www.coner.hr godinama prenose ljekarničke savjete pacijentima u Hrvatskoj, ali i šire. Ova internet ljekarna je bila logičan slijed na naše postojeće poslovanje. Ovim putem smo vam željeli omogućuti da lako pronađete preparate koji će vam pomoći u očuvanju zdravlja, samoliječenju te njezi kože i kose. Naši stručni ljekarnici vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora preparata. Možete nas kontaktirati mailom na ljekarna@coner.hr ili telefonom na 043/638-094 svakim danom od 07:00-20:00. Ukoliko na našim stranicama ne možete pronaći određeni preparat, kontaktirajte nas i pokušat ćemo ga nabaviti.

Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata na web stranicama nisu zamjena za liječnički pregled. Ukoliko imate zdravstvenih problema prije korištenja lijekova i preparata za samoliječenje posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Prema važećem zakonu, lijekovi se ne mogu prodavati putem interneta.

Zdravstvena ustanovalja Ljekarna Coner prijavila je prodaju medicinskih proizvoda Agenciji za lijekove i medicinske proizvode Halmed, Ksaverska cesta 4, 10000 Zagreb. A tko je odgovoran za Vaše paketiće?

Dario Pleškodipl.ing.rac. ITTatjana Ćasićmag.pharm. i Ivana Cibolkamag.pharm.Mihaela Coner Boščićmag.pharm.

Dario Pleško, IT

Bez njega ne bi ni imali stranicu. :) Dario noći provodi uz svjetlo kompjutera i puno, puno kave osiguravajući da svaki djelić naše stranice radi kako treba. On je IT voditelj i rješava svako tehničko pitanje. Ako Vam stranica prijavi grešku, Dario neće dobiti krafnu.

Ivana Cibolka, mag. pharm.

Tatjana i Ivana su voditeljice smjene u ljekarni. Odgovaraju na pitanja, te održavaju našu stranicu svježom i  aktualnom. U slučaju eventualnih reklamacija, one će ih brzo riješiti na radost naših korisnika. A ako uz Vaš paketić zatražite poruku za primatelja, Tatjana će je rado rukom napisati. Ako Vam slučajno u sandučić zaluta krivi proizvod, Tatjana i ivana neće dobiti krafnu.

Mihaela Coner, mag. pharm.

Mihaela odgovara na sva Vaša pitanja o proizvodima i terapiji. Ako niste sigurni koja je krema najbolja za Vaš tip kože ili koliko magnezija Vam je potrebno u danu, Mihaela će Vam rado pomoći. Dok drugi ljudi spavaju, ona piše savjete i aktualizira stranicu. Ako je u našem sandučiću pitanje neodgovoreno dulje od 2 sata, Mihaela neće dobiti krafnu.

Velimir Šabanlogistika – kontrola kvalitete i otprema 

Velimir pažljivo pakira svaki paketić koji Vam šaljemo. Kod njega je zadnji i najvažniji korak svake narudžbe. Osigurava da Vaš paket stigne potpuno zaštićen i najbrže moguće upravo na Vašu adresu. On će odgovoriti na sva pitanja o pakiranju, dostavi, plaćanju i povratima. Ako dostavljač ne preuzme na vrijeme paket od nas, Velimir neće dobiti krafnu.

 

Božica Šargačfarm.tehničar, Anastazija Krejčirmag.pharm, Marina Hrestak, farm.tehničar i Josip Paripović, farm.tehničar

  Božica Šargač, pharm. tehn. Anastazija Krejčir, mag. pharm. Josip Paripović, farm. tehn. Marina Hrestak, farm. tehn.

Božica, Azi, Josip i Marina zaprimaju i pripremaju narudžbe. Ukoliko Vas trebamo kontaktirati radi narudžbe, vjerojatno će ljupki glasić s naše strane žice biti Božicin. Azi odabire testere koje dobivate uz narudžbu. Ako tester ne odgovara Vašem tipu kože, Božica, Marina i Anastazija neće dobiti krafnu.

 

Borko Hajdukovićmag. ing.

Borko brine da na vrijeme budete obavješteni o svim našim popustima, akcijama i aktualnostima. Osmišljava i radi grafička rješenja na stranici. Ako obavijest o pogodnostima nije na vrijeme istaknuta na stranici, Borko neće dobiti krafnu.

 

Renata Begić i Ivana Plašćmag. oecc. - financije

Renata i Ivana prate uplate kako bismo što prije poslali pakete koje plaćate uplatom na račun.

 

Ivana Coner Pleškomag.pharm.

Ivana Coner Pleško, mag. pharm.

 

Ivana uvrštava nove proizvode, dogovara popuste za Vas. Donosi odluke o puno toga, pa i o tome tko je dobro odradio svoj dio posla, a tko nije zaslužio krafnu uz kavu. 

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner Bjelovar upisana u registar Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem MBS: 010026398

Masarykova 9, 43000 Bjelovar
Jedninica Ljekarna 3 pr.A. Hebranga 8a 43000 Bjelovar 

Temeljni kapital 1.211.000,00 kn uplaćen u cjelosti. Ravnatelj: Ankica Coner, mag.pharm.

tumblr