Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner je obiteljska ljekarnička ustanova s radom u ljekarničkoj djelatnosti od 1991. godine.

Ljekarna Coner A. bila je prva privatna ljekarna otvorena u Republici Hrvatskoj. Otvorili su je mlad i ambiciozan bračni par Ana, mag. pharm. i Marijan, dipl. oecc. Iz nje je tijekom godina se razvila Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner koja je danas obiteljski posao. U 3 ljekarne zaposleno je čak 40 djelatnika, od kojih je 15 magistara farmacije i 13 farmaceutskih tehničara. 

Cilj nam je u pozitivnom radnom okruženju koristeći nove mogućnosti i tehnološki napredak, u okviru zakonskih normi postizati najbolje rezultate na dobrobit pacijenata, korisnika naših usluga, zaposlenika i društvenog okruženja u kojem živimo. Želimo da izvrsnost u poslovanju bude naš standard. Zato smo 2010. godine uveli ISO 9001 standard u poslovanje.

Tijekom godina osluškivali smo potrebe naših pacijenta i uvodili smo novosti u ljekarništvu Hrvatske. Prvi smo u ovom dijelu Europe otvorili drive-thru ljekarnu i time omogućili slabije pokretnim pacijentima ili roditeljima s malom djecom da podižu lijekove ne izlazeći iz svoga automobila, a pri tome smo im osigurali kvalitetnu ljekarničku skrb. Piktogramsko označavanje kutijica lijekova započeli smo 2008. godine. Takvo označavanje pomaže pacijentima da lakše upamte pravilno korištenje lijekova.

Novi projekti, poput zadnje pokrenutog "U mojoj ljekarni - moj ljekarnik" pružaju nam mogućnost da još više poradimo na komunikaciji između pacijenta, ljekarnika i liječnika. Ova usluga omogućuje našim pacijentima da rezerviraju svoj termin za neometan razgovor sa svojim ljekarnikom. Pri tome pacijent s ljekarnikom komentira lijekove i druge preparate za zdravlje koje koristi kako bi se bolje upoznao s njihovim djelovanjem, mogućim nuspojavama i interakcijama, a ljekarnik odgovara na sva njegova pitanja o terapiji.

Logičan slijed na naše postojeće poslovanje bilo je 2011. godine, među prvima, pokretanje internet ljekarne mojaljekarna.hr. Ovim putem smo Vam željeli omogućiti da lako pronađete preparate koji će Vam pomoći u očuvanju zdravlja, samoliječenju te njezi kože i kose. Naši stručni ljekarnici Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora preparata. Možete nas kontaktirati mailom na ljekarna@coner.hr ili telefonom na 043/638-094 svakim danom od 07:00-20:00. Ukoliko na našim stranicama ne možete pronaći određeni preparat, kontaktirajte nas i pokušat ćemo ga nabaviti.

Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata na web stranicama nisu zamjena za liječnički pregled. Ukoliko imate zdravstvenih problema prije korištenja lijekova i preparata za samoliječenje posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Prema važećem zakonu, lijekovi se ne mogu prodavati putem interneta.

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner prijavila je prodaju medicinskih proizvoda Agenciji za lijekove i medicinske proizvode Halmed, Ksaverska cesta 4, 10000 Zagreb. 

A tko je odgovoran za Vaše narudžbe?

Ivana Cibolka, mag.pharm.

Tatjana Ćasić, mag.pharm.

Anastazija Krejčir, mag.pharm.

Slađana Koljić, farm.tehničar.

Božica Šargač, farm.tehničar.

Petra Podbrežnički, farm. tehničar.

Helena Lujić, farm. tehničar.

Ova ekipa zaprima i priprema Vaše narudžbe te pažljivo odabire testere koji dolaze u Vašem paketu. Rado odgovaraju na sve telefonske upite i savjetuju Vas o najboljem odabiru preparata.

 

Velimir Šaban, administrator-otprema

Velimir pažljivo pakira svaki paketić koji Vam šaljemo. Osigurava da Vaš paket stigne potpuno zaštićen i najbrže moguće upravo na Vašu adresu. On će odgovoriti na sva pitanja o pakiranju, dostavi, plaćanju i povratima.

 

Dario Pleško, dipl.ing.

Bez njega ne bi ni imali stranicu. :) Dario noći provodi uz svjetlo kompjutera i puno, puno kave osiguravajući da svaki djelić naše stranice radi kako treba. On je IT voditelj i rješava svako tehničko pitanje.

 

Renata Begić i Ivana Plašć, mag.oecc.

Renata i Ivana prate uplate kako bismo što prije poslali pakete koje plaćate uplatom na račun.

 

Mihaela Coner Boščić, univ.mag.pharm.

Mihaela će odgovoriti na svako vaše pitanje vezano uz proizvod.

 

Ivana Coner Pleško, mag.pharm.

Ivana uvrštava nove proizvode, dogovara popuste za Vas.