Odustajete od narudžbe?

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, čl. 72., st. 1: „Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.“
O toj namjeri potrebno nas je pismenim putem obavijestiti (ljekarna@coner.hr) te proizvode vratiti o svom trošku. Vraćeni proizvodi moraju biti u dobrom stanju, neotvoreni, nekorišteni i u originalnoj ambalaži. Nakon primitka robe, izvršit će se povrat plaćenog istim sredstvima plaćanja kojim ste platili robu. 

Zaprimili ste krivi ili oštećen proizvod?

U roku od 24 sata od primitka pošiljke uvažit ćemo reklamacije uz predočenje računa i to u slučaju krivo poslane pošiljke, oštećene pošiljke ili ako artikl ne odgovara standardima proizvođača. Trošak slanja i/ili zamjene u ovom slučaju u potpunosti snosimo mi.

Odabrali ste krivi proizvod (veličinu, boju, nijansu...)?

Ukoliko imate potrebu zamijeniti zaprimljeni proizvod zbog pogrešne narudžbe ili veličine proizvoda, troškove razmjene snosite sami u iznosu od 35,00 HRK.

Niste bili u mogućnosti zaprimiti paket?

Trošak dostave od 29,00 HRK uključuje jedno slanje, a svako ponovljeno slanje iste narudžbe naplaćuje se 29,00 HRK, bez obzira na iznos narudžbe.