Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje kreditnim karticama obavljate na siguran način preko WsPay Payment Gateway servisa za Internet naplatu (http://www.wspay.info). Ovaj servis koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL), te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. 

Mogućnost obročnog plaćanja:

PBZ card

  • American Express:  2-6 rata
  • Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club

  • Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn)

  • MasterCard: 2-12 rata
  • Visa: 2-12 rata

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, povrat sredstava izvršit ćemo putem WSpay sustava naplate.  Potrebno je obično nekoliko radnih dana da povrat bude vidljiv na Vašem računu, ovisno o vrsti kartice i banci. Za više informacija o povratu, kontaktirajte svoju banku.

Način plaćanja MastarCard   Način plaćanja Maestro   Način plaćanja American Express   Način plaćanja Visa  

Sigurnosni programi koji se koriste prilikom kupnje su: American Express - Jamstvo sigurne online kupnje, Verified by Visa i MasterCard SecureCode™.

Amex   Visa   MasterCard

Plaćanje pouzećem

Odaberete li opciju plaćanja pouzećem, narudžbu ćete platiti dostavljaču prilikom dostave.

Plaćanje putem uplate na račun

Nakon izvršenja narudžbe putem e-maila primit ćete potvrdu s bankovnim podacima i brojem narudžbe kako bi mogli izvršiti plaćanje. Vaša pošiljka će biti isporučena kada od banke dobijemo potvrdu o uplati. Kako bi ubrzali proces pripreme narudžbe pošaljite nam potvrdu o uplati na info@mojaljekarna.hr ili broj faksa: 043 221 223. 

Roba će biti rezervirana 3 dana za Vas, a mi ćemo obraditi narudžbu odmah nakon primitka uplate.

Ukoliko ste odabrali plaćanje općom uplatnicom, popunite je prema prikazanom primjeru:

Za sva pitanja nas kontaktirajte na info@mojaljekarna.hr ili 043 638 095.