Načini plaćanja

 Plaćanje možete izvršiti na tri načina:

1. Kreditnim karticama (American Express® (do 6 rata), Diners Club (do 6 rata), Visa, MasterCard®, Maestro®)
2. Općom uplatnicom ili internet bankarstvom
3. Pouzećem


Način plaćanja MastarCard   Način plaćanja Maestro   Način plaćanja American Express   Način plaćanja Visa  Diners

WsPay 


Obročno plaćanje moguće je American Express i Diners Club karticama na 2-6 rata. Minimalni iznos nije određen. Izbornik za broj rata, pojavit će se nakon što unesete podatke o kartici, odnosno kad sustav prepozna vrstu kartice. 

1. Plaćanje kreditnim karticama obavljate na siguran način preko WsPay Payment Gateway servisa za Internet naplatu (http://www.wspay.info). Ovaj servis koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL), te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Vaša kreditna kartica će biti terećena u trenutku kada pošiljka bude spremna za slanje. Sigurnosni programi koji se koriste prilikom kupnje su: American Express – Jamstvo sigurne online kupnje, Verified by Visa i MasterCard SecureCode™.

Unos i prijenos osobnih podataka putem WsPay sustava

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama:

Amex   Visa   MasterCard


2. Ukoliko ste odabrali plaćanje općom uplatnicom, popunite je prema prikazanom primjeru ili s podacima koje ste dobili nakon izrade narudžbe platite internet bankarstvom. Vaša pošiljka će biti isporučena kada od banke dobijemo potvrdu o uplati. Kako bi ubrzali proces pripreme narudžbe, možete nam poslati potvrdu o uplati na ljekarna@coner.hr ili broj faksa: 043 221 223. 

 HUB 3 obrazac

 

3. Odaberete li opciju plaćanja pouzećem, pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja. 

Za sva pitanja nas kontaktirajte na ljekarna@coner.hr ili 043/638-094.