Bionike Triderm A.D. Cleansing Cream
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Triderm A.D. Cleansing Cream

Krema za pranje kože i vlasišta kod atopijskog dermatitisa (formira vrlo blagu mliječnu emulziju bez pjene)

C050506
19,75 €
(39.5€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

AD-RESYL® održava zaštitnu funkciju kožne barijere, smanjuje upalu, poboljšava hidrataciju i prevenira suhoću kože. Nježni površinski surfaktanti na sebe vežu i dobro uklanjaju nečistoće. Sorbitol (40%) i glicerin (1,5%) imaju hidratizirajući i omekšavajući učinak. Bademovo ulje i trigliceridi vraćaju koži lipidne sastojke.

Krema za pranje formira vrlo blagu pjenu, a prikladna je za pranje kože, kose i vlasišta. Zahvaljujući visokoj podnošljivosti i učinku na obnovu kožnih lipida, idealna je za svakodnevno pranje dojenčadi, djece i odraslih s atopičnom i konstitucijski suhom kožom. Umanjuje suhoću, iritaciju i svrbež, pruža dugotrajan osjećaj ugode. Osobito je prikladna u slučaju preosjetljivosti na nikal, konzervanse, parfeme i gluten.

Uporaba: Istisnuti malo kreme na dlan i razblažiti s istom količinom mlake vode, nanijeti na kožu lica i tijela, kosu i vlasište. Masirati dok se stvori vrlo blaga pjena, a potom obilno isprati vodom. 

Veličina: 500 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
500
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Tijelo
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Ekcemi
Osjetljiva koža
Suha koža
Problemi kose i vlasišta
Osjetljivo vlasište
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu