Avene Tolerance Extreme krema

Avene Tolerance Extreme krema bogata

169,68 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Tolérance extrême proizvodi u potpunosti odgovaraju zahtjevima izrazito osjetljive i alergijama sklone kože. Ne sadrže konzervanse, parfeme i emulgatore. Smanjuju reaktivnost kože i rizik od iritacija i alergija. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avene Tolerance Extreme krema bogata https://www.mojaljekarna.hr/9394-large/avene-tolerance-extreme-krema-bogata.jpg <p><span>Hidratizira i umiruje maksimalno poštujući potrebe svih tipova osjetljive kože</span></p> <p>Tolérance extrême proizvodi u potpunosti odgovaraju zahtjevima izrazito osjetljive i alergijama sklone kože. Ne sadrže konzervanse, parfeme i emulgatore. Smanjuju reaktivnost kože i rizik od iritacija i alergija. Obnavljaju kožnu barijeru i time je čine otpornijom na štetne vanjske utjecaje. Tolérance extrême krema sadrži minimalnu količinu sastojaka.</p> <p><span>Njega kože koja poštuje fiziologiju kože, a čine ju:</span><br /><span>1) FIZIO-kompatibilni sastojaci koji oponašaju sastojke kože,</span><br /><span>2) FIZIO-kompatibilna tekstura koja se sljubljuje s kožom,</span><br /><span>3) Sterilna kozmetika, revolucionarna inovacija u njezi kože, fokusirana na samo ono što je bitno. MAKSIMALNO 7 sastojaka.</span><br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanijeti ujutro i navečer na kožu lica i vrata nakon što ste lice očistili Tolérance extrême losionom i poprskali Avéne termalnom vodom. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 50 ml <span>Sterilna tuba </span></p> crvenilo-dermatoze 169.68 HRK in_stock

Hidratizira i umiruje maksimalno poštujući potrebe svih tipova osjetljive kože

Tolérance extrême proizvodi u potpunosti odgovaraju zahtjevima izrazito osjetljive i alergijama sklone kože. Ne sadrže konzervanse, parfeme i emulgatore. Smanjuju reaktivnost kože i rizik od iritacija i alergija. Obnavljaju kožnu barijeru i time je čine otpornijom na štetne vanjske utjecaje. Tolérance extrême krema sadrži minimalnu količinu sastojaka.

Njega kože koja poštuje fiziologiju kože, a čine ju:
1) FIZIO-kompatibilni sastojaci koji oponašaju sastojke kože,
2) FIZIO-kompatibilna tekstura koja se sljubljuje s kožom,
3) Sterilna kozmetika, revolucionarna inovacija u njezi kože, fokusirana na samo ono što je bitno. MAKSIMALNO 7 sastojaka.

Uporaba:
Nanijeti ujutro i navečer na kožu lica i vrata nakon što ste lice očistili Tolérance extrême losionom i poprskali Avéne termalnom vodom.

Veličina: 50 ml Sterilna tuba 

C041130

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avene Tolerance Extreme krema bogata

Tolérance extrême proizvodi u potpunosti odgovaraju zahtjevima izrazito osjetljive i alergijama sklone kože. Ne sadrže konzervanse, parfeme i emulgatore. Smanjuju reaktivnost kože i rizik od iritacija i alergija. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha