Bioderma Sensibio DS+ krema

Bioderma Sensibio DS+ krema

122,00 kn 
Bioderma

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Sensibio DS+ krema ima blagi antifungalni učinak, posebno u slučajevima izrazito osjetljive kože s lokaliziranim crvenilom i perutanjem seborejičkih područja.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Bioderma Sensibio DS+ krema https://www.mojaljekarna.hr/16475-large/bioderma-sensibio-ds-krema.jpg <p>Sensibio DS+ krema ima blagi antifungalni učinak, posebno u slučajevima izrazito osjetljive kože s lokaliziranim crvenilom i perutanjem seborejičkih područja. Promjene s ljuskama i crvenilom najčešće su prisutne u nazolabijalnom području, na bradi , oko obrva i na rubovima vlasišta, a uzrokuje ih kvasnica koja se hrani masnim ljuskama. Primjena kreme djeluje na ublažavanje upale i ljusaka. <br /><br />Djelovanje i aktivni sastojci:<br /> - djeluje antifungalno i štiti od razvoja kvasnica (pirokton-olamin, klimbazol, gliceril-undecilat) <br />- ima dobar protuupalni učinak (enoksolon) <br />- vraća koži mekoću, elastičnost i sjaj (palmino ulje) <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /> Nanijeti 1 do 2 puta na dan, na zahvaćena područja na prethodno dobro očišćenu kožu. Za higijenu se preporuča Sensibio DS+ pjenušavi gel. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 40 ml</p> crvenilo-dermatoze 122 HRK in_stock

Sensibio DS+ krema ima blagi antifungalni učinak, posebno u slučajevima izrazito osjetljive kože s lokaliziranim crvenilom i perutanjem seborejičkih područja. Promjene s ljuskama i crvenilom najčešće su prisutne u nazolabijalnom području, na bradi , oko obrva i na rubovima vlasišta, a uzrokuje ih kvasnica koja se hrani masnim ljuskama. Primjena kreme djeluje na ublažavanje upale i ljusaka.

Djelovanje i aktivni sastojci:
- djeluje antifungalno i štiti od razvoja kvasnica (pirokton-olamin, klimbazol, gliceril-undecilat)
- ima dobar protuupalni učinak (enoksolon)
- vraća koži mekoću, elastičnost i sjaj (palmino ulje)

Uporaba:
Nanijeti 1 do 2 puta na dan, na zahvaćena područja na prethodno dobro očišćenu kožu. Za higijenu se preporuča Sensibio DS+ pjenušavi gel.

Veličina: 40 ml

Bioderma
C005804

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Bioderma Sensibio DS+ krema

Sensibio DS+ krema ima blagi antifungalni učinak, posebno u slučajevima izrazito osjetljive kože s lokaliziranim crvenilom i perutanjem seborejičkih područja.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha