Bioderma Sensibio krema forte

Bioderma Sensibio krema forte

108,00 HRK 
Bioderma

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Regenerativna i umirujuća krema sa snažnim protuupalnim učinkom. Ramnoza i enoksolon trenutačno umiruju upalu, crvenilo i nadražaj. 

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Bioderma Sensibio krema forte https://www.mojaljekarna.hr/16478-large/bioderma-sensibio-krema-forte.jpg <p>Regenerativna i umirujuća krema sa snažnim protuupalnim učinkom. Ramnoza i enoksolon trenutačno umiruju upalu, crvenilo i nadražaj. Vitamin E štiti od slobodnih radikala te potiče regeneraciju oštećenih stanica kože. Alantoin ublažava osjećaj zatezanja i peckanja, a karite maslac štiti od isušivanja, vraća koži elastičnost i mekoću. Natrijev pirolidon-karboksilat i lizin-pirolidon-karboksilat ovlažuju kožu. <br /><br />Namjena: Njega i zaštita oštećene i nadražene kože, naročito u slučajevima edema i oštećenja izazvanih dermatološkim i kozmetičkim tretmanima (laser, radioterapija, depilacija, peeling) te eritema izazvanog UV zrakama. Prikladno za djecu i odrasle. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /> Nanijeti na očišćenu i osušenu kožu 2 - 3 puta dnevno ili prema preporuci dermatologa. <br /><br /><strong> Napomena:</strong> Ne sadrži mirise.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 40 ml</p> crvenilo-dermatoze 108 HRK in_stock

Regenerativna i umirujuća krema sa snažnim protuupalnim učinkom. Ramnoza i enoksolon trenutačno umiruju upalu, crvenilo i nadražaj. Vitamin E štiti od slobodnih radikala te potiče regeneraciju oštećenih stanica kože. Alantoin ublažava osjećaj zatezanja i peckanja, a karite maslac štiti od isušivanja, vraća koži elastičnost i mekoću. Natrijev pirolidon-karboksilat i lizin-pirolidon-karboksilat ovlažuju kožu.

Namjena: Njega i zaštita oštećene i nadražene kože, naročito u slučajevima edema i oštećenja izazvanih dermatološkim i kozmetičkim tretmanima (laser, radioterapija, depilacija, peeling) te eritema izazvanog UV zrakama. Prikladno za djecu i odrasle.

Uporaba:
Nanijeti na očišćenu i osušenu kožu 2 - 3 puta dnevno ili prema preporuci dermatologa.

Napomena: Ne sadrži mirise.

Veličina: 40 ml

Bioderma
C005668

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Bioderma Sensibio krema forte

Regenerativna i umirujuća krema sa snažnim protuupalnim učinkom. Ramnoza i enoksolon trenutačno umiruju upalu, crvenilo i nadražaj. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha