Lerbolario Ginepro Nero Deo Losion

Lerbolario Ginepro Nero Deo Losion

Osvježavajući dezodorans u losionu s mirisom borovice.
C042432
17,70 €
(177€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sa svojim notama drva i agruma, ovaj visoko efikasan dezodorans u losionu osigurava sate svježine i najaktivnijim i dinamičnim muškarcima. Kako bi se suzbilo prekomjerno znojenje, sadrži inovativan fitokompleks gdje su glavni sastojci preslica i kadulja koje neutraliziraju mirise. Ovaj vrlo delikatan
dio tijela je dodatno zaštićen osnažujućim djelovanjem crne smreke i crnog kima, hidratantnim stvojstvima crnog sezama i efektom pročišćavanja kože koje osigurava drveni ugljen. Dezodorans u losionu s alkoholom.

Ekstrakt crne smreke - OSVJEŽAVA
Ekstrakt ploda Juniperus communis
Plodovi crne smreke, poznati i kao borovnice, bogati su esencijalnim uljima, organskim kiselinama i šećerima, koji su poznati po svojim tonificirajućim svojstvima i sposobnosti reguliranja sebuma, dok u njima sadržan glicerinski ekstrakt pomaže koži tijela u obnavljanju svoje vitalnosti i energije.

Ekstrakt crnog kima - HIDRATIZIRA
Ekstrakt sjemenke Nigella sativa
Nigella sativa, ili crni kim, poznat je i kao „blagoslovljeno sjeme“. Njegovi cvjetovi su bijeli sa svijetloplavim nijansama, a njegovi plodovi su puni malih crnih sjemenki. Upravo smo iz tih sjemenki dobili ekstrakt u kojem prisustvo šećera potiče izvrsnu hidrataciju kože tijela i glave.

Hidrolizirani crni sezam - STVARA ZAŠTITNI SLOJ
Hidrolizirani sezamov ekstrakt
Tehnikom zvanom bio-likvefacija, dobili smo ekstrakt bogat hidroliziranim proteinima koji se, prema srodnosti, nalaze između sistema pročišćavanja, štiteći hidrolipidni sloj kože. Stoga ovaj sastojak u šamponu za tuširanje nježnije čisti kožu i pruža joj novu vitalnost i svježinu dok ju istovremeno i štiti.

Destilirana voda smreke - OSVJEŽAVA - HIDRATIZIRA
Voda ploda Juniperus communis
Tipična mediteranska zimzelena biljka, smreka ima jedinstvena, a možda čak i magična svojstva. Iz njenih aromatičnih plodova, dobili smo mirisnu destiliranu vodu s tonificirajućim i učvršćavajućim svojstvima koja daju izvanrednu vitalnost kosi i hidratiziraju kožu tijela.

Alfa-bisabolol iz biljke Candeia - SMIRUJE
Bisabolol
Candeia je tropska biljka koja raste u određenim područjima Brazila. Putem direktne destilacije njenih esencijalnih ulja dobivamo aktivni sastojak: seskviterpenski alkohol, bisabolol, s izvanrednim djelovanjem protiv crvenila. Sadržan u pjeni za brijanje, on je dragocjen saveznik izrazito osjetljive kože koja lako crveni tijekom brijanja.

Drveni ugljen - ADSORBIRA
Ugljeni prah
Aktivni ugljen dobiven kokosovog porijekla. Zahvaljujući svojim kemijsko-fizičkim svojstvima, pruža ovom šamponu za tuširanje adsorbirajuća i pročišćavajuća svojstva, suzbijajući time nečistoću kože. 

Fitokompleks sa svojstvom neutraliziranja mirisa, dobiven od preslice i kadulje - DEODORIRA - SUZBIJA MIRISE
Ekstrakt Equisetum arvense – Ulje kadulje (Salvia officinalis)
Inovativan fitokompleks izrađen od preslice i kadulje, koji neutralizira mirise. Zahvaljujući prisutnosti silicija u preslici i esencijalnog ulja u kadulji, pomaže u suzbijanju prekomjernog znojenja i iznosi dragocjeno djelovanje dezodoransa.

Trietil citrat iz biotehnologije - DEODORIRA - VLAŽI
Triethyl Citrate
Triethyl Citrate iz biotehnologije izveden je postupkom esterifikacije od biothenanol iz kukuruza i limunske kiseline iz kukuruza. Ovaj sastojak ima specifično djelovanje: blokira aktivnost enzima koji koriste bakterije za degradiranje komponente znoja i time stvaraju neugodne mirise. Znojenje stvara osobito povoljno okruženje za bakterije zahvaljujući povećanju pH faktora kože, omogućavajući im tako njihovo razvijanje, dok njihovi enzimi (lipaze) degradiraju komponente znoja (stvarajući kratko-lančane masne kiseline, koje imaju neugodan miris). Enzimi bakterija, osobito bakterijske lipaze pazušnog područja također aktiviraju cijepanje (hidrolizu) Triethyl Citrate molekule u etanol i limunsku kiselinu: s jedne strane etanol će imati bakteriostatično djelovanje, dok će s druge strane limunska kiselina sniziti pH faktor kože, inhibirajući djelovanje bakterijskih enzima koji izazivaju neugodne mirise. 

Fitokompleks deodoranta izveden od kokosa i bijele repe - ČISTI KOŽU - DEODORIRA
Polyglyceryl 3 Caprylate - Glyceryl Caprylate
Glyceryl Caprylate iz kokosa i polyglyceryl-3 Caprylate iz kokosa i bijele repe čine funkcionalne sastojke fitokompleksa s izvanrednim deodorirajućim svojstvima i visokom tolerancijom kože. Sadržan u ovom losionu, oni djeluju u sinergiji kako bi učinkovito onemogućili razvoj i multipliciranje mikroorganizama koji stvaraju neugodne mirise, a da pritom ne utječu na prirodnu postojeću floru. Deodorirajuće djelovanje ovih aktivnih sastojaka je zaista jedinstven: dok Glyceryl caprylate konstantno djeluje tijekom dana, Polyglyceryl-3 Caprylate je aktivan kao deodorant samo „na zahtjev“. Enzimi koji se prirodno otpuštaju u pazušnu šupljinu sposobni su razbiti ovaj aktivni sastojak samo u trenutku znojenja, stvarajući time
kaprilnu kiselinu, poznatu organsku kiselinu s antimikrobnim svojstvima. Kada se znojenje zaustavi, enzimski napad prestaje i aktivni sastojak dezodoransa ostaje netaknut, spreman na ponovnu aktivaciju ponovno kada se novi znoj proizvede. Zahvaljujući svojoj specifičnoj kemijskoj strukturi, ovaj fitokompleks ima učinkovito djelovanje hidratacije koje osigurava baršunastu kožu, što se osobito cijeni u delikatnom i osjetljivom području poput pazuha.

Ne sadrži:

  • PARABENE
  • PRESERVATIVES
  • POTENCIJALNE IZVORE GLUTENA
  • MINERALNA ULJA
  • SILIKONE
  • ALUMINIJSKE SOLI
  • PEG DERIVATIVE
  • AKRILATE

    DERMATOLOŠKI - SLS I SLE TESTIRANO

Uporaba: Malu količinu losiona pumpicom nanesite na željeno područje.

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Pazuh
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu