Dexeryl krema
Dexeryl krema
Dexeryl krema
Dexeryl krema
Dexeryl krema
Dexeryl krema

Dexeryl krema

Emolijentna krema. Liječenje simptoma suhe i atopične kože. Bez mirisa. Bez parabena. Medicinski proizvod.

Količina ml
C043710
18,53 €
(37.05€ za 1 KG) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Za što se koristi Dexeryl krema:

Kao zaštitna krema za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis) posebice kod raznih kožnih bolesti (poput atopijskog dermatitisa, ihtioze...).

Kako Dexeryl  krema djeluje na kožu:

Dexeryl krema je formulirana za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis):

- Učinak bijelog mekog parafina i tekućeg parafina koji je stvaranje filma koji: fizički inhibira isparavanje i tako sprječava dehidraciju (gubitak vode) i ima učinak prepreke protiv vanjskih oštećenja.

Osim toga, hidrirajući učinak glicerola pomaže u održavanju ravnoteže vlage u koži. Zbog svoje formulacije Dexeryl krema također smanjuje i pomaže u sprječavanju iritacije.

Sastav: Glicerol; bijeli mekani parafin; parafin tekući; glicerolmonostearat; stearatna kiselina; dimetikon; makrogol 600; trolamin; akrilamid/akriloildimetil taurat kopolimer; izoheksandekan; polisorbat; pentilenglikol; etilheksilglicerin; karbomer; voda; pročišćena

Uporaba: Krema je samo za vanjsku uporabu. Primijenite tanki sloj kreme na područje kože koje se liječi jednom ili dva puta dnevno, ili češće ako je potrebno, ali nikada više od 6 puta dnevno. Uvijek nakon upotrebe čvrsto zatvorite tubu.

Jednom ili dvaput dnevno nanesite tanki sloj kreme na površinu kože koju želite tretirati, ili češće po potrebi, ali nikad ne više od 6 puta dnevno.

Kada ne koristiti Dexeryl kremu. Ne primjenjujte ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Obzirom na nedostatak relevantnih podataka bolje je ne koristiti kremu zajedno s drugim proizvodima koji se stavljaju na kožu. Ako niste sigurni, obratite se zdravstvenom radniku za savjet. 

Upozorenja:

- Nemojte primjenjivati na rane, sluznice i oči.

- Ne gutati. 

- Čuvati izvan dosega djece.

Obavijestite svog zdravstvenog radnika o bilo kojem štetnom događaju. Ako imate razloga vjerovati kako se dogodio ozbiljan štetan događaj povezan s primjenom ovog proizvoda, molimo prijavite to nacionalnom nadležnom tijelu i proizvođaču.

Proizvođač: Pierre Fabre Sante Benelux S.A. Belgija

Veličina: 500 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
250
500
Jedinica mjere
gram
Oblik
Krema
Tip kože
Suha
Problemi kože
Ekcemi
Suha koža
3592619321609

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu