• -30%
Excipial Kids Pjena ROK: 31.08.2020.

Excipial Kids Pjena ROK: 31.08.2020.

62,85 kn  -30%
89,78 kn
Galderma

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

ROK: 31.08.2020.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Excipial Kids Pjena ROK: 31.08.2020. https://www.mojaljekarna.hr/20808-large/excipial-kids-pjena-rok-31082020.jpg <p><span>Excipial Kids linije razvijena je kako bi pružila rješenje koji nastaju kod suhe kože: svrbež, nadraženost i osjećaj zategnutosti kože. Excipial Kids pomaže umanjiti svrbež, potiče obnovu kožne barijere i intenzivno hidratizira kožu. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i lako se nanosi na veće i manje površine tijela. </span><br /><br /><span>Hipoalergen.</span><br /><span>Bez konzervansa i bojila.</span><br /><span>Bez dodataka mirisa.</span><br /><span>Bez PEG emulzifikatora.</span><br /><br />Aktivni sastojci:<br />+ SymCalmin® umanjuje crvenilo i svrbež suhe dojenačke i dječje kože. SymCalmin® je sastojak inspiriran prirodom, a oblikovan u laboratoriju, što jamči dosljedno visoku kvalitetu i hipoalergenost.<br />Inspirirani prirodom - Avenathramid, bioaktivna supstanca iz zobi, poznata je po umirujućim svojstvima.<br /><br />+ Dekspantenol hidratizira kožu, umanjuje svrbež i nadraženost kože i potiče obnovu kože.<br />Dekspantenol je uključen u mnogobrojne metaboličke procese u koži koji među ostalim uključuju i obnovu stanica kože.<br /><br />+ Glicerol njeguje kožu i podržava obnovu kožne barijere.<br />Glicerol je prirodni sastojak kože koji održava vlažnost kože. Primijenjen u većoj količini hidratizira suhu kožu dojenčadi i djece te je na taj način njeguje i umiruje. Osim toga, glicerol pomaže održati stabilnu kožnu barijeru.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 150 ml </p> dermatitis-iritacije-suha-koza 62.85 HRK in_stock

Excipial Kids linije razvijena je kako bi pružila rješenje koji nastaju kod suhe kože: svrbež, nadraženost i osjećaj zategnutosti kože. Excipial Kids pomaže umanjiti svrbež, potiče obnovu kožne barijere i intenzivno hidratizira kožu. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i lako se nanosi na veće i manje površine tijela. 

Hipoalergen.
Bez konzervansa i bojila.
Bez dodataka mirisa.
Bez PEG emulzifikatora.

Aktivni sastojci:
+ SymCalmin® umanjuje crvenilo i svrbež suhe dojenačke i dječje kože. SymCalmin® je sastojak inspiriran prirodom, a oblikovan u laboratoriju, što jamči dosljedno visoku kvalitetu i hipoalergenost.
Inspirirani prirodom - Avenathramid, bioaktivna supstanca iz zobi, poznata je po umirujućim svojstvima.

+ Dekspantenol hidratizira kožu, umanjuje svrbež i nadraženost kože i potiče obnovu kože.
Dekspantenol je uključen u mnogobrojne metaboličke procese u koži koji među ostalim uključuju i obnovu stanica kože.

+ Glicerol njeguje kožu i podržava obnovu kožne barijere.
Glicerol je prirodni sastojak kože koji održava vlažnost kože. Primijenjen u većoj količini hidratizira suhu kožu dojenčadi i djece te je na taj način njeguje i umiruje. Osim toga, glicerol pomaže održati stabilnu kožnu barijeru.

Veličina: 150 ml 

Galderma
C041110

Podaci

Oblik
Pjena
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika
Rok trajanja
31.08.2020.

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Excipial Kids Pjena ROK: 31.08.2020.

ROK: 31.08.2020.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha