Aromara Pso-ex

Aromara Pso-ex

PSO-EX je prirodno i cjelovito rješenje za osobe koje boluju od psorijaze i ostalih poremećaja keratinizacije kože. PSO-EX se sastoji isključivo od 100% čistih eteričnih i baznih ulja.
C029466
12,20 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

PSO-EX je prirodno i cjelovito rješenje za osobe koje boluju od psorijaze i ostalih poremećaja keratinizacije kože. PSO-EX se sastoji isključivo od 100% čistih eteričnih i baznih ulja. Sadrži vitamine A, B1, B2, B6, D i E, minerale i nezasićene masne kiseline, hrani kožu, ubrzava njen oporavak i vraća je u normalno stanje.

- Normalizira rast stanica kože
- Smanjuje upalne procese
- Olakšava svrbež
- Hrani i tonizira kožu
- Hidratizira kožu
- Regulira proizvodnju sebuma
- Potiče detoksikaciju
- Ubrzava oporavak
- Dezinficira

Uporaba:
Nanosite ga na zahvaćeno područje tri puta dnevno, najbolje na svježe opranu kožu. Možete ga koristiti na svim dijelovima tijela, uključujući i tjeme. Rezultati će se pokazati 4-7 dana nakon početka korištenja. Koristite PSO-EX do povlačenja simptoma. Potom ga nastavite koristiti jednom dnevno.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Ulje
Mjesto primjene
Tijelo
Problemi kože
Ekcemi
Suha koža

Nezaobilazan je partner u prevenciji bolesti i poboljšanju zdravlja na prirodan način, kao i njezi tijela. U Aromarinom asortimanu proizvoda pronaći ćete sinergijske spojeve s potvrđenim farmakološkim djelovanjem, čista eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela  i masažu te hidrolate i maslace.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu