Schulke & Mayr Octenisan kapa za pranje

Schulke & Mayr Octenisan kapa za pranje

Jednokratna kapa za pranje impregnirana otopinom za čišćenje i antiseptikom oktenidinom, za dekontaminaciju kose i vlasišta pranjem.

N
10,09 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Octenisan kapa za pranje je jednokratna kapa za pranje impregnirana otopinom za čišćenje, za dekontaminaciju kose i vlasišta pranjem. Spremna je za primjenu, bez parfema i dodatnih boja. Impregnirana je s antseptikom oktenidinom.

Tip kože: svi tipovi kože

Namjena: čišćenje i higijena 

Sastav: Aqua, cocamidopropylamine betain, glycerin, etilhexylglycerin sodium lactate, octenidine HCI, allantoin.

Uporaba: Po potrebi se pakiranje može ugrijati u mikrovalnoj pećnici (ne više od 20 sekundi na 600 W). Oprezno otvoriti pakiranje. Ukoliko je pakiranje prethodno grijano, provjeriti temperaturu prije uporabe na pacijentu. Kapa za pranje može se koristiti na pacijentu bez ikakvih dodataka. Kosa pacijenta treba biti suha i netretirana (bez gela za kosu, regeneratora, laka za kosu itd.) Staviti kapu na glavu pacijenta tako da sva kosa bude prekrivena. Temeljito umasirati otopinu s kape u kosu i vlasište i ostaviti da djeluje najmanje 5 minuta kako bi cijelo područje bilo mokro. Češljanje kose treba ograničiti do mjere da se provodi samo kada je neophodno tijekom i između primjena. Ako je potrebno, kosu je moguće isprati vodom ili osušiti nakon primjene. Nakon temeljitog ispiranja vodom, mogu se koristiti drugi šamponi i proizvodi za kosu. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Napomene: Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti pacijenta na neki od sastojaka. Ne koristiti s anionskim surfaktantima, budući da to može utjecati na funkciju čišćenja. Ne koristiti u kombinaciji s proizvodima koji sadrže jod. Octenisan® kapu za pranje ne koristiti s drugim sapunima, mastima, uljima, enzimima itd. Koristiti samo u ograničenom vremenskom razdoblju. Paziti da otopina s kape ne dođe u kontakt s očima pacijenta. U slučaju dodira s očima, temeljito isprati vodom. 

Veličina: 1 kapa

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
1
Jedinica mjere
komad
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Posebni atributi
Bez bojila
Bez parfema
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Čišćenje i higijena
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kose i vlasišta
Normalna kosa
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu