Suban Gavez korijen

Suban Gavez korijen

12,05 HRK 
Referenca: C028525
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Symphyti radix

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Suban Gavez korijen https://www.mojaljekarna.hr/12102-large/suban-gavez-korijen.jpg <p>Symphyti radix <br />Pospješuje granulaciju i stvaranje kalusa. Osnovne tvari: Sadrži alantoin, tanine, sluzi i pirolizidinske alkaloide. <br /><br /><strong>Ograničenja za uporabu:</strong><br /> Ne smije se primjenjivati oralno.Ne koristiti kod otvorenih, velikih rana. Ne preporuča se primjena duža od 6 tjedana godišnje, niti tokom trudnoće. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />2 žličice korijena gaveza preliti s 2 dl hladne vode, kratko prokuhati, pustiti da odstoji poklopljeno 30 minuta, povremeno promiješati i procijediti. Koristiti kao oblog 3 puta dnevno. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 80 g</p> <p>Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani.<br />Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. </p> dodaci-prehrani-za-kosti-misice-i-zglobove 12.05 HRK in_stock

Symphyti radix
Pospješuje granulaciju i stvaranje kalusa. Osnovne tvari: Sadrži alantoin, tanine, sluzi i pirolizidinske alkaloide. 

Ograničenja za uporabu:
Ne smije se primjenjivati oralno.Ne koristiti kod otvorenih, velikih rana. Ne preporuča se primjena duža od 6 tjedana godišnje, niti tokom trudnoće.

Uporaba:
2 žličice korijena gaveza preliti s 2 dl hladne vode, kratko prokuhati, pustiti da odstoji poklopljeno 30 minuta, povremeno promiješati i procijediti. Koristiti kao oblog 3 puta dnevno.

Veličina: 80 g

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. 

C028525

Podaci

Oblik - oralni preparati
Čaj
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Suban Gavez korijen

Symphyti radix

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha