Pilex kapsule

Pilex kapsule

369,90 kn 
Ostali

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Pilex je potpuno prirodni preparat za oralnu primjenu koji će vam pomoći u održavanju zdravlja vena analnog područja. Ublažava simptome već nakon 72 sata korištenja.

Broj kapsula

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Pilex kapsule https://www.mojaljekarna.hr/19773-large/pilex-kapsule.jpg <p>PILEX nema umjetnih boja, kemikalija, droga ili šećera, a njegov sastav čine tri biljke.</p> <p>Sastav u 2 kapsule:<br />Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus) (Inulin) 450 mg<br />Ekstrakt kore i korijena žutike (Berberis vulgaris) 360 mg<br />Ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virh+giniana) 90mg<br /><br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Tijekom sedam dana uzimati po dvije kapsule dnevno, i to ujutro, 30 minuta prije doručka, s jogurtom ili vodom.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 14 ili 28 kapsula</p> <p><strong>Upozorenje:</strong> Ne preporuča se uzimati u kontinuitetu dulje od 2 tjedna. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci. U pakiranju se nalazi vrećica za nakupljanje vlage - ona nije za konzumaciju.</p> <p><br /><strong>Proizvođač:</strong> MegaCare Inc, SAD</p> <p><span>Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.</span><br /><span>Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!</span><br /><span>Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.</span></p> hemoroidi 369.9 HRK in_stock

PILEX nema umjetnih boja, kemikalija, droga ili šećera, a njegov sastav čine tri biljke.

Sastav u 2 kapsule:
Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus) (Inulin) 450 mg
Ekstrakt kore i korijena žutike (Berberis vulgaris) 360 mg
Ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virh+giniana) 90mg


Uporaba:
Tijekom sedam dana uzimati po dvije kapsule dnevno, i to ujutro, 30 minuta prije doručka, s jogurtom ili vodom.

Veličina: 14 ili 28 kapsula

Upozorenje: Ne preporuča se uzimati u kontinuitetu dulje od 2 tjedna. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci. U pakiranju se nalazi vrećica za nakupljanje vlage - ona nije za konzumaciju.


Proizvođač: MegaCare Inc, SAD

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Ostali
C031130

Podaci

Oblik - oralni preparati
Kapsule
Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Ocjena 

20.09.2018

Odličan proizvod

Moram istaknuti da su mi ga i liječnici odmah nakon poroda odobrili i da sam ga isti čas počela piti i da me spasio! Svakako se savjetujte sa svojim liječnikom samo iznosim svoje iskustvo, čim sam upitala doktor mi je rekao da smijem i dojila sam normalno. To je bio čudotvorni lijek za hemoroidalni horor nakon poroda. Sve je otišlo kao rukom odneseno i nikad poslije problema! Toplo preporučam!

Ocjena 

19.11.2017

Pilex

Kupio vani..pakovanje bijelo zeleno...cijena 60 tableta oko 30 kn. Po prvoj tableti bio je pozitivan osjećaj..evo danas 5 dan i poslije 9 tableta i da ne ureknem barem 95 % problema nestalo. Preporučam.

Ocjena 

18.04.2017

Izvrstan

Meni je riješio probleme kao čarobnim štapićem. Efikasnost na nivou antibiotika a biljni pripravak. Ako se kupi veće pakiranje potrošiti samo polovinu jer korištenje više od toga umanjuje postignut rezultat. Drugu polovinu ostavite za još jednu terapiju poslije barem 6 mjeseci do godinu dana, i onda ste mirni godinama.

Ocjena 

23.02.2016

pilex

kupio, isporuceno za Bec. super funkcionisalo. nazalost rezultat ravan nuli. nista nije pomoglo. nikakva promjena. steta za pare......

Ocjena 

21.02.2016

Postovani, da li postoji mogucnost dostave u BiH, Sarajevo?

Ocjena 

21.02.2016

Postovani, da li postoji mogucnost dostave u BiH, Sarajevo?

Napišite Vaš osvrt?

Pilex kapsule

Pilex je potpuno prirodni preparat za oralnu primjenu koji će vam pomoći u održavanju zdravlja vena analnog područja. Ublažava simptome već nakon 72 sata korištenja.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha