Stada Rectovenal Acute gel
Stada Rectovenal Acute gel
  • %
Stada Rectovenal Acute gel
Stada Rectovenal Acute gel

Stada Rectovenal Acute gel

Anorektalni gel protiv hemoroida. 

C048912y
9,19 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,13 € -30%

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Rectovenal ®Acute medicinski je proizvod koji služi pri olakšanju simptoma koje prate pojavu hemoroida, kao što su iritacija, svrbež, pečenje ili curenje u području anusa. Istovremeno, RECTOVENAL®Acute smanjuje oteklinu koja se javlja uslijed upalnih procesa i pomaže pri cijeljenju rana.

Rectovenal ®Acute namijenjen je upotrebi u analnom području i nije za unutarnju primjenu. Prema potrebi, dovoljne količine gela trebaju se aplicirati na područje anusa 2-3 puta dnevno. Rectovenal ®Acute obično se koristi ujutro i navečer prije odlaska u krevet. Preporučuje se gel koristiti 2-3 puta dnevno 5-7 dana; nakon toga 2-3 puta tjedno do nestanka simptoma. Gel se ne smije upotrebljavati duže od 30 dana.

Aktivni sastav: hrastova kora, diosmin, hesperidin

Sastav: ekstrakt hrastove kore (Quercus robur), diosmin, hesperidin, karbomer 940, natrijev hidroksid, metilparaben, propilparaben i pročišćenu vodu

Uporaba: Dovoljnu količinu gela, ovisno o potrebi, namažite na analno područje 2 – 3 puta na dan. Preporučuje se prije primjene oprati analno područje toplom vodom (bez sapuna) i osušiti mekanim ručnikom. Prije primjene također uklonite ostatke prethodno nanesenog gela ili drugog proizvoda kojeg ste koristili.

Napomena: Samo za vanjsku upotrebu u području anusa, nije za unutarnju primjenu. Gel sadrži konzervanse metil-paraben i propil-paraben. Pažljivo pročitajte uputu prije korištenja.

Veličina: 50 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
50
Jedinica mjere
gram
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Rektum
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu