Rectovenal Acute gel

Rectovenal Acute gel

49,93 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Anorektalni gel protiv hemoroida

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Rectovenal Acute gel https://www.mojaljekarna.hr/17643-large/rectovenal-acute-gel.jpg <p>RECTOVENAL®Acute medicinski je proizvod koji služi pri olakšanju simptoma koje prate pojavu hemoroida, kao što su iritacija, svrbež, pečenje ili curenje u području anusa. Istovremeno, RECTOVENAL®Acute smanjuje oteklinu koja se javlja uslijed upalnih procesa i pomaže pri cijeljenju rana.</p> <p><br />RECTOVENAL®Acute namijenjen je upotrebi u analnom području i nije za unutarnju primjenu. Prema potrebi, dovoljne količine gela trebaju se aplicirati na područje anusa 2-3 puta dnevno. RECTOVENAL®Acute obično se koristi ujutro i navečer prije odlaska u krevet. Preporučuje se gel koristiti 2-3 puta dnevno 5-7 dana; nakon toga 2-3 puta tjedno do nestanka simptoma. Gel se ne smije upotrebljavati duže od 30 dana.</p> <p>Sastav:<br />Ekstrakt hrastove kore (Quercus robur), diosmin, hesperidin, carbomer 940, natrijev hidroksid, metil-paraben, propil-paraben, pročišćena voda</p> <p>Upozorenja:<br />Samo za vanjsku upotrebu u području anusa, nije za unutarnju primjenu. Gel sadrži konzervanse metil-paraben i propil-paraben. Pažljivo pročitajte uputu prije korištenja.</p> <p></p> <p>Veličina: 20 g</p> hemoroidi 49.93 HRK in_stock

RECTOVENAL®Acute medicinski je proizvod koji služi pri olakšanju simptoma koje prate pojavu hemoroida, kao što su iritacija, svrbež, pečenje ili curenje u području anusa. Istovremeno, RECTOVENAL®Acute smanjuje oteklinu koja se javlja uslijed upalnih procesa i pomaže pri cijeljenju rana.


RECTOVENAL®Acute namijenjen je upotrebi u analnom području i nije za unutarnju primjenu. Prema potrebi, dovoljne količine gela trebaju se aplicirati na područje anusa 2-3 puta dnevno. RECTOVENAL®Acute obično se koristi ujutro i navečer prije odlaska u krevet. Preporučuje se gel koristiti 2-3 puta dnevno 5-7 dana; nakon toga 2-3 puta tjedno do nestanka simptoma. Gel se ne smije upotrebljavati duže od 30 dana.

Sastav:
Ekstrakt hrastove kore (Quercus robur), diosmin, hesperidin, carbomer 940, natrijev hidroksid, metil-paraben, propil-paraben, pročišćena voda

Upozorenja:
Samo za vanjsku upotrebu u području anusa, nije za unutarnju primjenu. Gel sadrži konzervanse metil-paraben i propil-paraben. Pažljivo pročitajte uputu prije korištenja.

Veličina: 20 g

KN

Podaci

Količina
20
50
Jedinica mjere
gram
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Rektum
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Rectovenal Acute gel

Anorektalni gel protiv hemoroida

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha