Apipharma Hemopropin mast za hemoroide

48,60 HRK 
Referenca: C002780
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu.

Količina u gramima

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Apipharma Hemopropin mast za hemoroide https://www.mojaljekarna.hr/7897-large/apipharma-hemopropin-mast-za-hemoroide.jpg <p>Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu. <br /> Hemopropin mast s tinkturom propolisa i tinkturom kamilice je prirodno sredstvo za ublažavanje simptoma koji prate hemoroide. Propolis, koji u narodu nosi naziv prirodni antibiotik, ima znanstveno dokazano djelovanje na oštećenu kožu i sluznicu. U svom sastavu ima vrlo mnogo različitih djelotvornih spojeva od kojih se posebno izdvajaju flavonoidi. Njihovo antibakterijsko, antimikotičko, antivirusno, antiflogistično, lokalno anestetsko te biostimulativno djelovanje u kombinaciji s protuupalnim djelovanjem tinkture kamilice smanjuje nadraženost upaljene sluznice debelog crijeva, uklanja bol, smanjuje krvarenje, pečenje i svrbež te djeluje adstringirajuće tako da dolazi do bržeg zarastanja oštećenih dijelova rektuma. <br /><br /> HEMOPROPIN® mast s propolisom preporučujemo kod unutrašnjih i vanjskih hemoroida:<br /> - za ublažavanje peckanja, svrbeža i zaustavljanje krvarenja<br /> - za smanjenje upale i otekline hemoroidalnih čvorića<br /> - za pospješivanje zacjeljivanja oštećene sluznice rektuma uzrokovane tvrdom stolicom<br /> - za smanjenje boli<br /> - za preventivu u sprječavanju nastanka hemoroida<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /> Samo za vanjsku primjenu! <br /> Za vrijeme akutnih tegoba, na čist analni otvor nanijeti Hemopropin mast s propolisom ujutro i navečer. Kasnije, kad se simptomi smire, primjenjivati samo navečer. Mast se može primjenjivati i pomoću aplikatora koji se namjesti na tubu umjesto zatvarača. Prije uporabe treba skinuti štitnik sa vrha aplikatora. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 20 ili 40 g</p> hemoroidi 48.6 HRK in_stock

Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu.
Hemopropin mast s tinkturom propolisa i tinkturom kamilice je prirodno sredstvo za ublažavanje simptoma koji prate hemoroide. Propolis, koji u narodu nosi naziv prirodni antibiotik, ima znanstveno dokazano djelovanje na oštećenu kožu i sluznicu. U svom sastavu ima vrlo mnogo različitih djelotvornih spojeva od kojih se posebno izdvajaju flavonoidi. Njihovo antibakterijsko, antimikotičko, antivirusno, antiflogistično, lokalno anestetsko te biostimulativno djelovanje u kombinaciji s protuupalnim djelovanjem tinkture kamilice smanjuje nadraženost upaljene sluznice debelog crijeva, uklanja bol, smanjuje krvarenje, pečenje i svrbež te djeluje adstringirajuće tako da dolazi do bržeg zarastanja oštećenih dijelova rektuma.

HEMOPROPIN® mast s propolisom preporučujemo kod unutrašnjih i vanjskih hemoroida:
- za ublažavanje peckanja, svrbeža i zaustavljanje krvarenja
- za smanjenje upale i otekline hemoroidalnih čvorića
- za pospješivanje zacjeljivanja oštećene sluznice rektuma uzrokovane tvrdom stolicom
- za smanjenje boli
- za preventivu u sprječavanju nastanka hemoroida

Uporaba:
Samo za vanjsku primjenu!
Za vrijeme akutnih tegoba, na čist analni otvor nanijeti Hemopropin mast s propolisom ujutro i navečer. Kasnije, kad se simptomi smire, primjenjivati samo navečer. Mast se može primjenjivati i pomoću aplikatora koji se namjesti na tubu umjesto zatvarača. Prije uporabe treba skinuti štitnik sa vrha aplikatora.

Veličina: 20 ili 40 g

C002780

Podaci

Oblik
Mast
Mjesto primjene
Rektum
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Apipharma Hemopropin mast za hemoroide

Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha