Hrvatski

Apipharma Hemopropin mast za hemoroide

48,74 kn 
Apipharma

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu.

Količina u gramima

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Apipharma Hemopropin mast za hemoroide https://www.mojaljekarna.hr/7897-large/apipharma-hemopropin-mast-za-hemoroide.jpg <p>Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu. <br /> Hemopropin mast s tinkturom propolisa i tinkturom kamilice je prirodno sredstvo za ublažavanje simptoma koji prate hemoroide. Propolis, koji u narodu nosi naziv prirodni antibiotik, ima znanstveno dokazano djelovanje na oštećenu kožu i sluznicu. U svom sastavu ima vrlo mnogo različitih djelotvornih spojeva od kojih se posebno izdvajaju flavonoidi. Njihovo antibakterijsko, antimikotičko, antivirusno, antiflogistično, lokalno anestetsko te biostimulativno djelovanje u kombinaciji s protuupalnim djelovanjem tinkture kamilice smanjuje nadraženost upaljene sluznice debelog crijeva, uklanja bol, smanjuje krvarenje, pečenje i svrbež te djeluje adstringirajuće tako da dolazi do bržeg zarastanja oštećenih dijelova rektuma. <br /><br /> HEMOPROPIN® mast s propolisom preporučujemo kod unutrašnjih i vanjskih hemoroida:<br /> - za ublažavanje peckanja, svrbeža i zaustavljanje krvarenja<br /> - za smanjenje upale i otekline hemoroidalnih čvorića<br /> - za pospješivanje zacjeljivanja oštećene sluznice rektuma uzrokovane tvrdom stolicom<br /> - za smanjenje boli<br /> - za preventivu u sprječavanju nastanka hemoroida<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /> Samo za vanjsku primjenu! <br /> Za vrijeme akutnih tegoba, na čist analni otvor nanijeti Hemopropin mast s propolisom ujutro i navečer. Kasnije, kad se simptomi smire, primjenjivati samo navečer. Mast se može primjenjivati i pomoću aplikatora koji se namjesti na tubu umjesto zatvarača. Prije uporabe treba skinuti štitnik sa vrha aplikatora. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 20 ili 40 g</p> hemoroidi 48.74 HRK in_stock
Hrvatski

Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu.
Hemopropin mast s tinkturom propolisa i tinkturom kamilice je prirodno sredstvo za ublažavanje simptoma koji prate hemoroide. Propolis, koji u narodu nosi naziv prirodni antibiotik, ima znanstveno dokazano djelovanje na oštećenu kožu i sluznicu. U svom sastavu ima vrlo mnogo različitih djelotvornih spojeva od kojih se posebno izdvajaju flavonoidi. Njihovo antibakterijsko, antimikotičko, antivirusno, antiflogistično, lokalno anestetsko te biostimulativno djelovanje u kombinaciji s protuupalnim djelovanjem tinkture kamilice smanjuje nadraženost upaljene sluznice debelog crijeva, uklanja bol, smanjuje krvarenje, pečenje i svrbež te djeluje adstringirajuće tako da dolazi do bržeg zarastanja oštećenih dijelova rektuma.

HEMOPROPIN® mast s propolisom preporučujemo kod unutrašnjih i vanjskih hemoroida:
- za ublažavanje peckanja, svrbeža i zaustavljanje krvarenja
- za smanjenje upale i otekline hemoroidalnih čvorića
- za pospješivanje zacjeljivanja oštećene sluznice rektuma uzrokovane tvrdom stolicom
- za smanjenje boli
- za preventivu u sprječavanju nastanka hemoroida

Uporaba:
Samo za vanjsku primjenu!
Za vrijeme akutnih tegoba, na čist analni otvor nanijeti Hemopropin mast s propolisom ujutro i navečer. Kasnije, kad se simptomi smire, primjenjivati samo navečer. Mast se može primjenjivati i pomoću aplikatora koji se namjesti na tubu umjesto zatvarača. Prije uporabe treba skinuti štitnik sa vrha aplikatora.

Veličina: 20 ili 40 g

Apipharma
C002780

Podaci

Oblik
Mast
Mjesto primjene
Rektum
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Apipharma Hemopropin mast za hemoroide

Mast sadrži tinkturu propolisa i tinkturu kamilice ugrađene u odgovarajuću masnu podlogu.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha