Acidosalus supozitorij za hemoroide
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Acidosalus supozitorij za hemoroide

Acidosalus® supozitoriji za hemoroide namjenjeni su ublažavanju tegoba kod hemoroida. Medicinski proizvod. 
C036711
17,25 €
(1.725€ za 1 SUPP) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Temelje se na kombinaciji sljedećih aktivnih sastojaka:

Bodljikava veprina (Ruscus aculeatus L.) je ljekovita biljka izrazito protuupalnog djelovanja, koje potječe od njezinih aktivnih sastojaka saponina ruscogenina i neoruscogenina. Nekoliko studija pokazalo je značajne pozitivne učinke njezinih ekstakata u liječenju kronične venske insuficijencije i hemoroida.

Kopriva (Urtica dioica L.) je ljekovita biljka izrazito protuupalnog i imunomodulatornog djelovanja, koja osim toga sadrži i niz minerala i vitamina nužnih za održavanje zdravlja. Blagotvorno djelovanje ekstrakta koprive posljedica su njegovog protuupalnog, antimikrobno  i anelgetskog djelovanja.

Probiotičke bakterije Lactobacillus acidophilus (La-5) poznate su po svojem pozitivnom djelovanju na poboljšanje imunološkog sustava, te kao pomoćna terapijska sredstva u borbi protiv različitih bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija. Kako pozitivno utječu na zdravlje crijeva i cijelog gastrointestinalnog sustava, posredno pomažu i kod hemoroida.

Pored navedenih, proizvod sadrži dodatne aktivne supstancije koje doprinose zacjeljivanje oštećene sluznice, poglavito kod hemoroida koji krvare: tokoferil acetat (vitamin E acetat) i d-pantenol (provitamin B5).

Mentol djeluje antipruritički i blago analgetski te time ublažava bol koja prati hemoroide.

Uporaba:

Prije uporabe detaljno pročitati uputu o proizvodu.

Pažljivo uvesti supozitorij u analni otvor 1-2x dnevno, preporučljivo prije spavanja te, ukoliko je potrebno, i ujutro.

 

Veličina:

Svaka kutija sadrži 10 rektalnih supozitorija zasebno pakiranih u plastične (PE-HD) ovojnice. U kutiju je uloženo uputstvo za uporabu proizvoda.

 

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik
Supozitorij
Mjesto primjene
Rektum
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod

Acidosalus

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu