Compeed Flaster protiv herpesa

Compeed Flaster protiv herpesa

Compeed flaster za herpes  Total Care Invisible prvi je flaster za klinički dokazano pospješivanje zacjeljivanja herpesa. Djeluje na svih 5 faza izbijanja herpesa brzo i nevidljivo.

C009629
13,75 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pruža 7 prednosti u liječenju problema koji vas najviše muče: brzo smiruje, trenutačno prikriva,ublažava bol, smanjuje crvenilo i otečenost, smanjuje bockanje, svrbež i peckanje, smanjuje stvaranje mjehurića, sprečava nastajanje krasti i smanjuje rizik od kontaminacije rane.

 

Koristi čestice hidrokoloida 075 za učinkovito djelovanje na herpes. Kao rezultat, flaster potiče obrambeni mehanizam kože dok istovremeno osigurava okolinu zaštićenu od mikroba. Antioksidativno djelovanje – smanjuje oksidativni stres uzrokovan štetnim vanjskim čimbenicima Klinički dokazano vidljivo smanjuje crvenilo i umiruje osjetljivu kožu . Tanacetum PFE ima umirujuće i antioksidativno djelovanje

 

Uporaba: Flaster staviti ujutro nakon tuširanja i pranja zubi. Osigurajte da je površina na koju ćete zalijepiti flaster suha i čista. Ne koristite ga u kombinaciji sa kremama jer bi se mogao odlijepiti i biti manje učinkovit. Kada se odvoji zamijeniti ga novim dok herpes ne zacijeli. Flastere treba koristiti neprekidno 24 sata dnevno kako bi djelovali na svih 5 faza simptoma. U prosjeku se flaster drži na koži otprilike 8 sati.

 

Veličina: 15 flastera

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik
Flaster
Mjesto primjene
Usne

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu